Deniz Seki serbest bırakıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
''Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak'' ve ''kullanmak için uyuşturucu madde satın almak'' suçlarından tutuklu olarak yargılanan şarkıcı Deniz Seki, ilk duruşmada tahliye edildi.

990720091001061403386.jpg

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Deniz Seki'nin yanı sıra, tutuklu sanıklar Hakan Çınar, Sinan Yüksel, Mehmet Kaya, Hasan Çelik, Mehmet Rıza Doğru, Tamer Kılıç, İbrahim Kaya, Bahri Cengiz Uyaran, Fikret Bilen, Adem Çakır, Fatih Murat Tahaoğlu, Mehmet Çınar, Abdullah Haner, Miraç Gökhan Kurt ve tutuksuz sanık Mecit Çam katıldı.

8.5 ile 24.5 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Deniz Seki'nin, ilk duruşma sonunda tahliye edilmesine karar verildi.

'ÖZGÜRLÜK KADAR DEĞERLİ BİR ŞEY YOK'

Tutuklu olarak yargılandığı uyuşturucu davasında tahliye edilen şarkıcı Deniz Seki, ''Özgürlük kadar değerli bir şey yok. Yaşasın özgürlük'' dedi.
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada hakkında tahliye kararı verilen Seki, tahliye işlemleri için cezaevi aracıyla Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürüldü.

Seki'nin adliyeden çıkarılışı sırasında polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı görülürken, çok sayıda gazetecinin de görüntü almaya çalıştığı gözlendi.
Deniz Seki, araca götürülürken, ''Özgürlük kadar değerli bir şey yok.

Bakırköy'den çıkınca kendimi daha iyi hissedeceğim. Yaşasın özgürlük'' dedi.

KAYNAK

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ceza Evindeyken Namaza Başlamış Diye Haber Görmüştüm Bakalım Çıkıncada Kılıcakmı:)

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dilerim, Sayın SEKİ bu badireden ciddi anlamda bir ders almış olsun. Bunuda yaşayanlar görecek...

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu kadını nedense çok sevyorum

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nefret Ediyorum Bu Cahilden İnsanlarla Dalga Gecmek Nasılmıs Orenmıstır sımdı Tvlere Cıkıp Yalan dolan konusmaya baslıcak zamanında bayhana neler soledı bır an once aklımdan cıkmamıstı o gun onun yanında olsaydım Alamazlardı elımden Gulme Komsuna Gelır Basına Bıde Cezaevinden Cıkarken Elıne Kuran I Kerım I Defter gibi elınde Tutmus Allah Daha beter Etsin!

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
yanlış ilişkiler ve bol paranın açtığı belalardan sadece biri.hani hepimizin bol para istediği dünya bundan farksız değil. herşeyin var farklı tatlar farklı zevkler için yapılmıycak şey yok. yemeğini ye şükret.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Hoşgörü sahibiyimdir ve karşımdaki, kim olursa olsun. Sevmek değil ama saymak durumundayım.
Zira sayarsan , sayılırsın.

sayıcam adam vardır saymıcam adam vardır bu saymayacaklarım arasında
ayrıca merak ediyorum uyuşturucu kullanmaktan ve temin etmekten içeri girip aylarca yatan biri nasıl oluyoda bir anda kahraman oluyo sayın oluyo anlamadım
bunu başkası yapsa yani sıradan herhangibi biri(ki deniz seki bana göre sırdandanda basit )bianda aforroz ilan edilir ama bu kadının peşinden kamera eksik olmuyo bide kuran-ı kerimi bile pisliklerine imazjlarına alet etmyolarmı uyuz oluyorum hee

topkon06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kızı kullandılar sanırım ders olur inşallah