Dell n 5110 ekran kartı sorunu

freedom-52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarım dell n 5110 win 7 ultimate 64 bit ekran kartımda sorun var ekran kartım oyun ve 3d uygulamaları acmıyor mavi ekran hatası veriyor ve yeniden başlıyor sonrada kod 43 hatası veriyor drever ını yeniden yukledim ama olmuyor yardın edin lütfen şimdiden tesekkür ederim

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ekran kartinin chipi tutan lehimler erimis olabilir. bir ikitanesi gidince calisiyo gibi gorunuyo ancak tuhaf zamanlarda anlamsiz gorunen hatalar verebiliyolar. sicakliklari kontrol et normalse catlak gibi biseyden de olabilir.

freedom-52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama grantiden yeni geldi ana kartı degişmişti yazılım hatası olamaz mı donanım hatasımıdır tekrar garantiyemi göndereyim

--- Mesaj Güncellendi ---

bbu arada iki ekran kartı var bilgisayarda hd grapic onu kullanaıyor bilgisayar ama 64 mb asıl ekran kartı arızalı o 1 gb onu kullanamıyor bilgisayar mavi ekran hatası veriyor nv geforce 525 m

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hatada ekran kartinin adini mi veriyor ?

freedom-52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır ekran kartının adını vermiyor yeniden anlatim oyun veya 3d uygulma acınca bilgisyar kasıyor ve 10 saniye sonra mavi ekran hatsı verip kapanıp acılıyor yönetten bakıncada Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) bunu yapıyor sorun ne ola bilir

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hm.. arizali olan ekran kartindan kaynaklaniyo bu durumda :P
yani arizali olan bi ekran karti da takili haldeyse . buyuk ihtimal ondan kaynaklaniyodur.

freedom-52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler garantiye göndericem ozaman

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de var dell inspiron dün aldım ama ekran kartını nvidia 525m olarak görüyo. fakat ben sağ tıklayıp>ekran çözünürlüğü>gelişmiş ayarlar deyip ekran kartına baktığımda intel hd graphics 64 mb diyor sorun nedir ben anlamadım.