Soru Dell Ankara yetkili servisleri nerede?

Adanalı Köpke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Dell'in Ankara'daki Göktürk yetkili servis sözleşmesi bitmiş. Şuanda Öveçler'de var ve Keçiören'e bayağı uzak . Daha yakın bir yer var mı Esertepe için? Ram taktıracağım. Cihazın garantisi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birisi yardım ederse sevinirim.

Son düzenleme:

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Haritalarda en yakın neresi gözüküyorsa oradadır.İyi forumlar

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Benim Koç yetkili servisini mi aramam lazım o zaman? Bide konuyla alakasız ama 3 aylık Dell g15 5510 Laptopa kendim ram takarsan garantisi bozulur mu?

Dell G serisinde RAM ve SSD değişimi bildiğim kadarıyla garantiyi bozmuyor. Bende Dell 7567 vardı, içini açıp SSD değiştirmiştim alır almaz. Koç servisi arayıp sorun, büyük ihtimalle kendiniz takabilirsiniz.

Adanalı Köpke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Benim bildiğim kadarıyla Dell, İstanbul'daki merkezi haricindeki tüm servisleriyle olan sözleşmesini fesh etti.
İnternetteki Dell teknik servis Ankara isimli sitedeki numarayı aradım. Bana servislerine gidersem garanti belgesi olduğu halde işçilik ücreti ödemem gerektiğini ve kendim takarsan garantinin bozulacağını söylediler.
Dell Yetkili Servis Ankara | Notebook | Monitör | 0312 441 22 22 site bu. İşçilik ücreti ve kendimiz takmamız durumunda garanti bozulma olayı çok saçma geldir. Ne de olsa bu bir oyuncu bilgisayarı. Haksız mıyım?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
İnternetteki Dell teknik servis Ankara isimli sitedeki numarayı aradım. Bana servislerine gidersem garanti belgesi olduğu halde işçilik ücreti ödemem gerektiğini ve kendim takarsan garantinin bozulacağını söylediler.
Dell Yetkili Servis Ankara | Notebook | Monitör | 0312 441 22 22 site bu. İşçilik ücreti ve kendimiz takmamız durumunda garanti bozulma olayı çok saçma geldir. Ne de olsa bu bir oyuncu bilgisayarı. Haksız mıyım?

Hocam Ankara'yı niye arıyorsunuz direkt KoçServisi arayın.