Bol miktarda HD-bits.ro -- -- ArenaTR
davetiyesi vardır elimde.
HD içerikli torent siteleri ile takast yapabilirim.
Yada R10 da olur sırf merak, sitede ne var onu bile bilmiyorum![]()
![]()
elimde bittürk ve torrent-ultra dan davetler var. leechturk , arena-tr , hd-torrents , demonoid bu sitelerden birinden davet hakkı olan arakadaşla davet takas yapmak istiyorum. iron_turk@hotmail.com
SSC Hesap ya da davetiyesine karşılık HD-Torrents.org veya Torrentday davetiyesi verilir.
Torrentdestek,Torrentdavetiyeleri forumlarının (takasçı olmayan!:dilüyeleri başvurmasın.Onların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecek.:dil::dil::dil::4:
Zamanında sen vermiştin.Kendi aklına şaştın mı?Doğru söyle şaştın mı?Yoksa boş ver deyip takası bıraktım deyip daha büyük takasçı mı oldun?Hadi bana söyle kimse duymaz merak etme.:dil::dil::dil::dil::4::4::4:Aman Aman Aman kedi ulaşamayacağı ciğere pis dermiş sekacıkk. Bizim senin gibilerin davetiyesine ihtiyacımız yok. Senin yerin geri döüşüm kutusu. Gerçi senin gibi virüsleri komple silmek lazım ortalığa bulaşmayın diye. Sana güvenip de davetiye verenin aklına şaşayım ben ya.
Zamanında sana güvendik nerden bilelim sokaktaki uyuz kopekler bile senden güvenilir. Sözlerine gülüyorum sadece anlamsız ifadeler, senin soylediğin sozlerin herhangi bir anlamı yok, sana kızmıyorum çünkü sen bu dünyada herhangi bir varlığa karşılık gelmiyosun. Sözlerin geçenin karanlığında bir ormanda kaybolmuş bir farenin son sozleri gibi. Sana ne soylesem boş.Zamanında sen vermiştin.Kendi aklına şaştın mı?Doğru söyle şaştın mı?Yoksa boş ver deyip takası bıraktım deyip daha büyük takasçı mı oldun?Hadi bana söyle kimse duymaz merak etme.:dil::dil::dil::dil::4::4::4: