Davetiye Takas

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
BTN hesabı veya davetiyesine filelist-beyondhd-torrentday-bitgamer-bithdtv 5 hesap birden :):):):)

apachi34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar,
Eski bir Torrentleech üyesiyim, duyumlarıma göre şuan davetiye ile bile üyelik almıyorlar... Uzun süredir hesabımı kullanmadığımdan silinmiş...
Elimde bitturk.net davetiyesi var. bithd-tv veya PS3 XBOX360 oyunlarının iyi seed edildiği bir torrent sitesi ile takas etmek istiyorum. Tekliflerinizi pm ile bildirirseniz çok sevinirim.
Herkese saygılar...

jhon1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde LeecTurk davetiyesi var arena tr ile takas yapabilirim

Bol miktarda HD-bits.ro -- -- ArenaTR
davetiyesi vardır elimde.

HD içerikli torent siteleri ile takast yapabilirim.
Yada R10 da olur sırf merak, sitede ne var onu bile bilmiyorum :D :D

Leecturk var elimde arena tr ile takas yapar mısın

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elimde torrentkafe davetiyesi var torrentlech davetiyesiyle takas yapabilirim..

lordexu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde turktorrentden 6 tane davet - torrent-ultra dan 3 tane davet var. leechturk , arena-tr , hd-torrents , demonoid bu sitelerden birinden davet hakkı olan arakadaşla davet takas yapmak istiyorum. iron_turk@hotmail.com

lordexu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde bittürk ve torrent-ultra dan davetler var. leechturk , arena-tr , hd-torrents , demonoid bu sitelerden birinden davet hakkı olan arakadaşla davet takas yapmak istiyorum. iron_turk@hotmail.com

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SSC Hesap ya da davetiyesine karşılık HD-Torrents.org veya Torrentday davetiyesi verilir.

Torrentdestek,Torrentdavetiyeleri forumlarının (takasçı olmayan!:dil:) üyeleri başvurmasın.Onların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecek.:dil::dil::dil::4:

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca HD-Space.org davetiyesi de mevcuttur.Lütfen Torrentdestek ve Torrentdavetiyeleri (takasçı olmayan!:dil:) üyeleri başvurmasınlar.Başvuruları dikkate alınmayacak.:dil::dil::dil::mrgreen::mrgreen::4:

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elimde bittürk ve torrent-ultra dan davetler var. leechturk , arena-tr , hd-torrents , demonoid bu sitelerden birinden davet hakkı olan arakadaşla davet takas yapmak istiyorum. iron_turk@hotmail.com

SSC Hesap ya da davetiyesine karşılık HD-Torrents.org veya Torrentday davetiyesi verilir.

Torrentdestek,Torrentdavetiyeleri forumlarının (takasçı olmayan!:dil:) üyeleri başvurmasın.Onların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecek.:dil::dil::dil::4:

Aman Aman Aman kedi ulaşamayacağı ciğere pis dermiş sekacıkk. Bizim senin gibilerin davetiyesine ihtiyacımız yok. Senin yerin geri döüşüm kutusu. Gerçi senin gibi virüsleri komple silmek lazım ortalığa bulaşmayın diye. Sana güvenip de davetiye verenin aklına şaşayım ben ya.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aman Aman Aman kedi ulaşamayacağı ciğere pis dermiş sekacıkk. Bizim senin gibilerin davetiyesine ihtiyacımız yok. Senin yerin geri döüşüm kutusu. Gerçi senin gibi virüsleri komple silmek lazım ortalığa bulaşmayın diye. Sana güvenip de davetiye verenin aklına şaşayım ben ya.
Zamanında sen vermiştin.Kendi aklına şaştın mı?Doğru söyle şaştın mı?Yoksa boş ver deyip takası bıraktım deyip daha büyük takasçı mı oldun?Hadi bana söyle kimse duymaz merak etme.:dil::dil::dil::dil::4::4::4:

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zamanında sen vermiştin.Kendi aklına şaştın mı?Doğru söyle şaştın mı?Yoksa boş ver deyip takası bıraktım deyip daha büyük takasçı mı oldun?Hadi bana söyle kimse duymaz merak etme.:dil::dil::dil::dil::4::4::4:
Zamanında sana güvendik nerden bilelim sokaktaki uyuz kopekler bile senden güvenilir. Sözlerine gülüyorum sadece anlamsız ifadeler, senin soylediğin sozlerin herhangi bir anlamı yok, sana kızmıyorum çünkü sen bu dünyada herhangi bir varlığa karşılık gelmiyosun. Sözlerin geçenin karanlığında bir ormanda kaybolmuş bir farenin son sozleri gibi. Sana ne soylesem boş.

deniz1234566

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesine ihtiyacım var. karşılığında turktorrent verebilirim.

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Rip yapmaya yeni başladım sayılır. Kaliteli ripler için kaliteli kaynak dosyalara ihtiyacım var. Bunun için
hdchina ve chdbits davetiyeleri arıyorum. Elinde olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse sevinirim. Mail adresimi buraya yazmıyorum çünkü çok fazla spam geliyor. :biggrin: İlgilenen arkadaşlara çeşitli sitelerden ratio örnekleri yollayabilirim. Teşekkür ederim. :flowers:

İndirme Hızı: 25 Mbps Gönderme Hızı: 25 Mbps

2159732662.png

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
torrentleech hesabı arıyorum davetiye gönderimi kapalı galiba karşılığında iptorrents-filelist-hdtorrents-beyondhd-torrentday- ve bitgamer verebilirim
tabi hepsini veremem :):)

xxxtrible

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentday davetiyesi arıyorum. turktorrent ya da turkdepo davetiyesi gönderilebilir.

bylo67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende türktorent var banada leechürk lazım takas yada davetiye gonderebılmen mumkunmu

jhon1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde leechturk davetiye ve hiç kullanılmamış bugün tarihli açılmış park durumunda arena tr hesabım var
Takasa açıkğım :D

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
torrentleech hesabı arıyorum davetiye gönderimi kapalı galiba karşılığında iptorrents-filelist-hdtorrents-beyondhd-torrentday- ve bitgamer verebilirim

Sseezzeerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk veya arena davetyesine karsılık turktorrent davetyesi verebilirim ilgilenen arkadaslar pm atarsınız

cemmel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 adet IPTorrents ve 2 adet Karagarga davetiyem var euTorrents ile takas etmek istiyorum.Diger davetiyelerle ilgilenmiyorum

cemmel@gmail.com

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet arena davetiyesi olanlar turktorrentle takas etmek isterse mesaj yazsın lütfen ve takas işleminde önce takas yapmak isteyen gönderecektir çükü daha önce kimlere gönderdiysem hep kaçtılar. ve dolayısıyla bu konuda olan güvenimi kaybettim....

cemmel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 adet IPTorrents ve 2 adet Karagarga davetiyem var euTorrents ve Bitmetv.org ile takas etmek istiyorum.Diger davetiyelerle ilgilenmiyorum

cemmel@gmail.com

jolan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karagarga davetiyesine the torrents davetiyesi,eski filmleri bulundurur the torrents,tam arşivlik filmler var.

maii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leecturk daveyitesi verene zamunda uyeliğimi verebilirim.