• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Davetiye Takas

Arkadaşlar torrentbytes üyeliği karşılığı arena-tr davetiyesi yollayabilirim.

elimde bitturk davetiyesi var karşılığında arena-tr davetiyesi istiyorum . ilgilenen pm atsın
saygılarımla

Elimde ARENA- LEECHTURK -BİTTÜRK -TURKTORRENT -KARAKARGA -ZAMUNDA -TORRENTLEECH-HDME-DEMONOİD-DEPODEPO davetiyleri ve hiç kullanılmmş hesapları var Bunları SCC veya REVOLUTİONTT ile takas yapmayı düşünüyorum ...... İlgilennler bana pm den ulaşsın Saygılar

Elimde ARENA- LEECHTURK -BİTTÜRK -TURKTORRENT -KARAKARGA -ZAMUNDA -TORRENTLEECH-HDME-DEMONOİD-DEPODEPO davetiyleri ve hiç kullanılmmş hesapları var Bunları SCC veya REVOLUTİONTT ile takas yapmayı düşünüyorum ...... İlgilennler bana pm den ulaşsın Saygılar
ilk yazdıgını herkes gormustur kor degıl mıllet ıkı kere yazmaya ne gerek var:hammer:

ne yani sen torrentplus.net davetiyesi istiyorsun karşılığında arenamı veriyorsun ?

Torrenturkey gönderebilirim yabancı siteler karşılığında(zamunda)

düzenleme: zamuda karşılığında torrentleech ve demonoid hesaplarımın ikisini verebilirim

Divxplanet üyeliği arıyorum.

Karşılığında;

Depodepo.fr, tektorrent, torrenturkey veya r10.net davetiyesi yollayabilirim.

Arena-tr, bit-hdtv, bitturk, hdtor, zamunda ve leechturk üyeliklerim var bunlardan isteyen olursa hiç kullanılmamış üyeliğimi devredebilirim.

Windows 7 Partisinden aldığım 1 Yıllık Kaspersky Internet Security keyi yollayabilirim.

Seçenek çok :)

Lütfen karşılıksız davetiye veya key istemeyin.

zamunda net üyeliği karsılıgında divxplanet ueylıgı de verebılırım davetıyseınıde

arkadaslar lutfen mantıklı teklıfler yapalım torent plus mıs torrenturkeymıs bunları bulmak cocuk oyuncagı

torrenturkeyi gönderdiğim zaman öyle demiyordun:hammer:

ıste ondan ya cocuk oyuncugu arkadasım her gırdıgım forumda bana bı tane torrent turkey atcak adam bulabılırım ama sen bana bır zamunda hesabı veya revolutıon scc davatıyesı ucretsız vercek adam bul bakayım!:glare:

mrb arkadaslar...
Elimde birden fazla arena-tr , leechturk , zamunda.net , bittürk davetiyeleri mevcut..
Tek istediğim torrenturkey.com davetiyesi...
Takas yapmak isteyen arkadaslar sehzade.erhan@hotmail.com adresini ekleyebilir yada direk davetiye atabilir yada özelden yazabilirler..

Not:
*acildir!!!
**isteyen olursa torrenturkey.com karsılıgında vadettiğim 4 davetiyenin hepsini de atabilirm..
al bak buldum

Benim elimde zamunda mevcut Ratiosu iiolna power user olna torrentleech hesabı ile takas yaarım veya SCc revolutiontt gibi

Zamunda.net davetiyesi ne karşılık depodepo.fr,demonoid,tektorrent,arena-tr,bitturk,turktorrent,leechturk içlerinden 3 tane si verilecektir..

arena-tr davetiyesi olana bitturk davetiyesiyle takas yapmak istiyorum

Acil Rapid hesabına ihtiyacım var.Karşılığında TL ve Demonoid hesabı verilir.

arena-tr davetiyesıne ihtiyacım var. Acil !!

BitTürk le takas ederım !!

kaliteli bir Hd tracker karşılıgında Torrentleech verebilirim

edit: takas gerçekleştiği için düzenliyorum

mrblar
scc davetiyesi arıyorum
bende olan üyelikler;iptorrents,zamunda,supertorrents,bitsoup,funfile,pretome,demonoid,nordic-t üyeliklerim bulunmaktadır.
scc ye karşılık bir ya da birkaç üyelik veya davetiye verebilirim.
ilgilenen arkadaşlar lütfen mesaj atınız tşk ederim...

FTN, GFT, PTN, iplay davetiyeleri/üyelikleri arıyorum. Karşılığında TL, RevTT, tvtorrents ve zamunda üyelikleri verebilirim. Hayrına trancetraffic yada elektronik.ro üyeliği veren olursa da sevinirim :rolleyes:

Zamunda davetiyesine karşılık Arena-bittürk-turktorrent-turkeytorrent dvtysi arkadaşlar......