• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Davetiye Takas

benimde yazmamda bir saında yoq herhalde bende torrentleech ve lechturk zamunda arıorum karşılığnda arena-tr .torrenttorkey ve DİVXPLANET verebilirm lütfen cwp yazın

r10.net davetiyesi olan varsa profilimden msn'imi eklesin konuşalım :) Teşekkürler ;)

arkadaşlar benim zamunda davetiyesine ihtiyacım var elinde davetiyesi olan varsa leechturk.com davetiyesiyle takas edebilirim ama mutlaka zamunda lazım

bende arena-tr depodepo ve leechturk davetiyeleri var bana lazım olan davetiye torrent-damage ve torrentleech davetiyeleri lazım banada

Elimde HDME.eu davetiyesi var.Sitenin derecesini bilmiyorum eğer kaliteli bir siteyse Demonoid veya Zamunda davetiyesi ile takas yapabilirim.

30bgsyb.jpg

1 http://www.torrentleech.org/ ve 1 http://karagarga.net/ davetiyesi verene www.filewarez.tv üyeliğimi vereceğim. Bir Brezilya sitesi.

35hleg9.png

25f3otj.png

Dur ben sana karagarga bulayım:D

Torrentleech istemekteyim.

karşılığında; zamunda, demonoid, arena-tr , torrentbytes, turktorrent.biz, bitturk.net hesaplar/davetiyeleri verilir.

leechturk hesabı ve turktorrent.biz davetiyesi verebilirim... karşılığımda arena-tr davetiyesi istiyorum...

banada lazım arkadaslar bir davetıye atan olursa depodepo.fr yada arena-tr davetiyesi atabiliirim karsılıgında

Beyler Zamunda çok özel bir şey öyle arena marena falan yalan kalıyor yanında. Rapid accountu eşdeğerinde diyebilirim zamundaya

Zamunda davetiye sistemi yokmuş üyeliklerin açıldıgı zaman yakalarsanız üye olursunuz

Davetiye sistemi yok, arada bir üyeliklerini açıyorlarmış.
Bende üyelik için fırsat kolluyorum

Merhab bana bittürk yada leechtür davetiyesi verene benden turktorrent-biz davetiyesi var.

pm atınız lütfen!

Demonoid ve Zamunda karşılığında Arena-tr veya turktorrent davetiyesi verebilirim.

bittürk yada leechtürk davetiye karşılığı turktorrent-biz yada tektorrent davetiyesi veririm!

lütfen pm atınız.............

zamunda ya da karakarga ya karşı wave davetiyesi verebilirim isteyenler pm ile ulaşsın.