Davetiye Takas

digital2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamunda.net Fazladan üyeliğim var. İsteyenler PM den mesaj atarsa. takas vs. konuşabiliriz.

livetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr.com üyeligi veya davetiye istiyorum...
demonoid.com üyeligi veririm az kullanılmıs Uploaded: 631.13 MB
Downloaded: 2.05 GB

ACELE YALNIZ

rpm7200

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
elimde bir adet hdme.eu davetiyesi var. kendi sunumları da olan güzel bir hd tracker. torrentleech, iptorrents veya diğer kaliteli hd trackerlarla takas edebilirim.

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba lütfen dikkat :
elimde ARENA-TR LEECHTURK BİTTÜRK TEKTORRENT DİVXTURK DEPODEPO davetiyeleri mevcut takas yapmak isteyen arkadaşlar lütfen özel msj ile ulaşsn bana

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar elimde ARENA -TURKTORRENT- DEMONOİD- DEPODEPO - LASTTORRENT -BİTTÜRK- LEECHTURK davetisyesi var bunları REVOLUTİON R10 DİVXPLANET vs.. gibi kaliteli siteler ile değişitirebilirm isteyenler msn ye beni eklesnler the_ghost_hamzacan@hotmail.com

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar elimde ARENA -TURKTORRENT- DEMONOİD- DEPODEPO - LASTTORRENT -BİTTÜRK- LEECHTURK davetisyesi var bunları REVOLUTİON R10 DİVXPLANET vs.. gibi kaliteli siteler ile değişitirebilirm isteyenler msn ye beni eklesnler the_ghost_hamzacan@hotmail.com

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
karagarga üyeliğimi zamunda takasına kullanabilirim
duyrulur :P

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Avesome-hd davetiyesi karşılığında bitmetv davetiyesi arıyorum.avesome hd nedir diyenler linke tıklayabilirler.

2vjstn7.jpg

1den8e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaslar...
Elimde birden fazla ARENA-TR , LEECHTURK , ZAMUNDA.NET , BİTTÜRK davetiyeleri mevcut..
Tek istediğim TORRENTURKEY.COM davetiyesi...
Takas yapmak isteyen arkadaslar sehzade.erhan@hotmail.com adresini ekleyebilir yada direk davetiye atabilir yada özelden yazabilirler..

NOT:
*Acildir!!!
**İsteyen olursa TORRENTURKEY.COM karsılıgında vadettiğim 4 davetiyenin hepsini de atabilirm..

hakan_uu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S.a arkadaşlar elimde tektorrent davetiyesi var ve arena-tr den bir üyelik var.karakarga davetiyesi verene karşılıında bende arena-tr üyeliğimi ve tektorrent davetiyesi vericem.:thumbup1:

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
demonoid hesabımı zamunda davatıyesı karsılıgında verebılırım

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalr DİKKAT benm elimde ARENA-BİTTÜRK-TEKTORRENT-TURKTORRENT-ZAMUNDA-DEMONOİD-LEECHTURK vs... gibi siteler var bnları bir site karşılığında dedeğilde KONTÖR karşılğnda vermk istiorum çnkü bazılann elnde hiç site bile olmuo Saygılar ilgilenenler bana özelden ulşşsn

eozdeniz1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde çok sayıda Demonoid hesabı var.Zamunda ile takas yapmak istiyorum.Eğer elinde what.cd davetiyesi olan varsa TorrentLeech hesabı ile takas edilir.

hyshot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de bir adet PTN davetiyesi ve 1 adet TorrentLeech hesabı mevcut. What.cd davetiyesi veya hesabıyla takas edebilirim...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Millet yedek hesapları alıyor :D sen takas edicen :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
torrentleech.org davetiyesi gönderene istediği bir davetiye gönderirim. (Demonoid, filewarez, arena-tr) Ya da zamunda hesabımı ortak kullanırız. Ya da karagarga hesabımı ortak kullanırız. Ya da cinemageddon hesabımı ya da secret-cinema hesabımı ortak kullanırız.

Davetiye gönderene bir güzellik yaparız işte.

Heey gidi günler :)

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
ben bir tane torrent sitesi açıp onun üye olmasını engelleyeceğim çatlasın :D :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
:)

Mantıklı bir rapidshare teklifine torrentleech.org hesabı verebilirim.

hakan_uu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bana karakarga üyeliği verene hiç bişey vermicem :D hadi bakalım varmı vericek yardım,iyilik sever babayiğit biri ? :)

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elimde ARENA- LEECHTURK -BİTTÜRK -TURKTORRENT -KARAKARGA -ZAMUNDA -TORRENTLEECH-HDME-DEMONOİD-DEPODEPO davetiyleri ve hiç kullanılmmş hesapları var Bunları SCC veya REVOLUTİONTT ile takas yapmayı düşünüyorum ...... İlgilennler bana pm den ulaşsın Saygılar