ilk yazdıgını herkes gormustur kor degıl mıllet ıkı kere yazmaya ne gerek var:hammer:Elimde ARENA- LEECHTURK -BİTTÜRK -TURKTORRENT -KARAKARGA -ZAMUNDA -TORRENTLEECH-HDME-DEMONOİD-DEPODEPO davetiyleri ve hiç kullanılmmş hesapları var Bunları SCC veya REVOLUTİONTT ile takas yapmayı düşünüyorum ...... İlgilennler bana pm den ulaşsın Saygılar
:glare::glare::glare:bu benm terchmilk yazdıgını herkes gormustur kor degıl mıllet ıkı kere yazmaya ne gerek var:hammer:
:glare::glare::glare:bu benm terchm
ewet biliorum bu kralı zaten napıym SCC ve revolutiontt a ihtiyacım var belki görmemşlerdir diehttp://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
ordan 9 u bir oku istersen:glare:
Divxplanet üyeliği arıyorum.
Karşılığında;
Depodepo.fr, tektorrent, torrenturkey veya r10.net davetiyesi yollayabilirim.
Arena-tr, bit-hdtv, bitturk, hdtor, zamunda ve leechturk üyeliklerim var bunlardan isteyen olursa hiç kullanılmamış üyeliğimi devredebilirim.
Windows 7 Partisinden aldığım 1 Yıllık Kaspersky Internet Security keyi yollayabilirim.
Seçenek çok
Lütfen karşılıksız davetiye veya key istemeyin.
torrenturkeyi gönderdiğim zaman öyle demiyordun:hammer:
al bak buldummrb arkadaslar...
Elimde birden fazla arena-tr , leechturk , zamunda.net , bittürk davetiyeleri mevcut..
Tek istediğim torrenturkey.com davetiyesi...
Takas yapmak isteyen arkadaslar sehzade.erhan@hotmail.com adresini ekleyebilir yada direk davetiye atabilir yada özelden yazabilirler..
Not:
*acildir!!!
**isteyen olursa torrenturkey.com karsılıgında vadettiğim 4 davetiyenin hepsini de atabilirm..
Acil Rapid hesabına ihtiyacım var.Karşılığında TL ve Demonoid hesabı verilir.