Damatlıklar Modelleri

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Her bayanın hayalidir gelinlik giymek ... Hatta giymek bile fazla gelinliğin güzelliği yeter :) Ama Baylar için hiç böyle bişey yok yani ben hiç hayalimde damatlık giymek istiyorum diyen bir erkek daha görmedim :D :D Bu konuyu da belkim benimde hayalimde damatlık giymek diyeni görürüm die açtım :D

damatlik_17.jpg

damatlik_18.jpg

damatlik_13.jpg

1473327284_21e3220dff.jpg

1472475201_a80676ad9b.jpg

www.inci-lay.com_.damatlk1.jpg

101_byk.jpg

3513-1.jpg

Kaynak

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Evet erkeklerin böyle bir hayalleri kesinlikle yok. Bilmem, belki de sıradan bir takım elbisenin "damatlık" etiketiyle 10 katı daha pahalı fiyata satılmasındandır? Erkekler mantıklı yaratıklardır.

Zitekim berbere gidip traş olsanız, 10 liradır, damat olduğunuzu anlasa aynı traş 50 lira eder. Çiçek alacaksanız 5 liradır. Ama kız istemeye gittiğinizi biliyorsa çiçekçi, o zaman aynı çiçek "damatlık" veya "kız istemelik" çiçek olur, 50 liradan hesaplanır.

Bunları damat olduğunuzu farkettirmeden gerçek fiyatlarından alabilirsiniz; ama devlet evleneceğinizi bildiği için ona yutturamazsınız; "madem evleniyorsun, bayıl bakıyım paraları" denilir. Örneğin iki tüp kan alırlar sizden; üstüne 100 lira da paranızı alırlar. Sonra bir kaç sayfalık deftere 25 lira alırlar, adı "evlilik" cüzdanı olduğu için.

Şunu da söylemeden edemeyeceğim; bütün bunlara rağmen evlilik harika bir şey. Herkese tavsiye ederim.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet çok doğru söylemişsin ben evliliği yaşamadım ama hayali bile güzel olduğunu gösteriyor :)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
aslında benim hep hayalimdir.beyaz ve parlayan bir damatlık giymek B) .normal hayatımda takım elbise giymediğim için takım elbise giyme isteği olabilir tabii.

en alttaki takım elbiseyide beğendiğimi söylemeliyim...

Elmacık ın yazısıda oldukça mantıklı :) kesin uygulanmalı yani :D ...

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
su 3 numaralı ama içinde beyaz yelek olmasın :L

cok şık :$ onada cok yakısır :$

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Bebekli konular, gelinlikler, damatlıklar hayırlı bir iş var sanırım bir yerlerde :D