Dacia Logan Hakkında Fikri Tecrübesi Olan?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
ikinci el 7 kişilik araçlara bakıyorum şu an en uygun seçenek Dacia Logan görünüyor ama araç hakkında pek bilgim yok tecrübesi olanlar varsa tavsiye edilir mi bu araç?
Yakıt durumu, kronik sorunları vs bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanmadım ama arabaya binmişliğim var sedan versiyonuna ve bence biraz daha biriktirip başka bir modele yönelmeyi öneririm. Motor Renault nun sorun yok ama iç kısım hep plastik, cam açmak içim olan tuşu bile 4 lü sinyalin oraya koymuşlar. Sadece motora bakarım ucuz olsun diyorsan dülünebilirsin bence.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Sedan modeli değil, 7 kişilik modeline bakıyorum, 7 kişilik araç lazım o fiyata başka bir seçenek de görünmüyor açıkcası....

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sedan modeli değil, 7 kişilik modeline bakıyorum, 7 kişilik araç lazım o fiyata başka bir seçenek de görünmüyor açıkcası....

dayımda ki dediğin model sanırım çok farkediyo içine binerken doblo daha oturklı ,,araba çok boş geliyo bana bindiğimde... Bu arda arabadan anlamam ama ben bile tatmin olamıyorum...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben mi beceremedim bilmiyorum:D araba çok zor kalkıyor

Emrenail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dacia Logan iyidir abicim niye diye soracak olursan muayenesi 2 yıllık yani araba taksi olarak geçiyor.
Eğer doblo tarzı araba alırsan her sene muayene ve daha yüksek sigorta parası ödersin ama tercih senin
kafana hangisi yatarsa onu seç derim ben.

Not:Motor Renault yani dizel'de biraz sorunlu olsada benzinlisi gayet güzeldir :)