Cydia'da Manage Bölümü yok !

HugO13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar program yüklemek için youtube da video izlediğimde falan installous u yüklemek için hep manage bölümünden sources e tıklıyolar ama cydia ya girdiğimde manage bölümü yok doğal olarakdan sources bölümüne giremiyorum nasıl bulabilirim bu bölümü bu arada ipad 4 ios 7.1.2 sürümüne yaptım jailbreak i yardım edin lütfen[h=1][/h]

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ekran resmi gönder bir bakalım nasılmış

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

o bahsettiğiniz şey eskilerde kaldı şu anda böyle yapmanız gerekiyor;

Cydia'ya girin, kaynaklara gelin ve sağ üstten düzenleye tıklayın sol üstten ekle'ye basın ve karşınıza repo yani kaynağın sitesi geliyor onu ekleyip tamam diyorsunuz gerekli yüklemeler yapılıyor, lütfen her şeyi eksiksiz yazın.

Şöyle örnek veriyim;

Telefonunuzun sinyal kısmını değiştirip mesela apple logosu veya nike işareti koymak istiyorsunuz diyelim, bunun için gerekli olan tweak'ın adı Zeppelin ve bu zeppelin'i cydia'ya girip sağ en altta ki arama kısmına gelip yazarak buluyorsunuz ama bu Zeppelinin reposu yani kaynaklara eklenen yerde reposu yoksa aradığınızda bulamazsınız.

Bir nevi arşiv olarak düşünün, her şeyin depolandığı kaynaklar var bu kaynakları telefonunuza ekledikten sonra içeriğine ulaşabiliyorsunuz ( Kitabı almazsak içini okuyamayız dimi :) )