Var taktım ama nasıl açacağımı bilmiyorum bilgisayarda görünmüyor kullanım kılavuzunda çalıştıra disket-a:/setup yazarak kurabilirsiniz yazıyor ama ben yazdıktan sonra webmağazası ile açma seçeneği çıkıyor.Bilgisayarınızda CD takabileceğiniz bir yer yok mu?
Evet var ama siteye girmiyorO zaman yapacak bir şey yok. İnternette küçük bir araştırma yaptım ama programını bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanma kılavuzunda sitesi var mı?
Aslına bu mousenin aynısı fakat sadece PLATOON yazan yerde Cyber logosu var platoon pl 1590O zaman yapacak bir şey yok. İnternette küçük bir araştırma yaptım ama programını bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanma kılavuzunda sitesi var mı?
Yukarıdaki dosya tc yi denemiştim hiçbir değişiklik olmadı ve ben sadece ledleri değiştirmek istiyorum. CD yi kurmak istiyorum nasıl kurabilirim bir fikriniz varmıBunu bi deneyin
Tuş atama için bunu buldum.PLATOON_GAMING_MOUSE_PL_1660.rar dosyasını indir - download
PLATOON_GAMING_MOUSE_PL_1660.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles2.dosya.tc
Zaten bu Mouse'lar arasında çok fark yok.
Diğer CD leri denemedim küçük bir CD zaten doğru bir şekilde takıyorum CD yi taktığım yerdede bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum sadece bir kurulum yapılması gerekiyor ama ben nasıl yapılacağını bilmiyorum.Başka CD'niz var mı? Varsa sorunsuz okuyor mu?
Bizim Mahallede bir dükkandanSon kez şunu deneyin.
Nereden aldın Mouse'u?![]()
Macro Atama Sadrazam
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Artık 4 gün sonraya kaldıOrada adama CD'yi denettir.
Olmuyor yinede uğraşların için çok sağol dostum sokağa çıkma yasağı bitince baktırıcam tekrardan teşekkürler.Şunu denedin mi?
En azından tuş atarsın.![]()
Macro Atama Sadrazam
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com