CS:GO'yu sildim fakat simgesi hala duruyor.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Merhaba,
CS:GO'yu 2. kez bilgisayarımdan sildim ve bugün fark ettim ki hala kısayolu duruyor ne yapmalıyım ?
Kısayola bastığımda CS:GO yükleme ekranına atıyor. Program dosyaları olmadığı için bu uygulama açılmıyor hatası vermiyor.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Kısayolu silebilirsiniz. Yükleme ekranına attığına göre oyun yüklü değil. Oyunu steam üzerinden silmediniz mi?

su_acayip_kisi

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Merhaba,
CS:GO'yu 2. kez bilgisayarımdan sildim ve bugün fark ettim ki hala kısayolu duruyor ne yapmalıyım ?
Kısayola bastığımda CS:GO yükleme ekranına atıyor. Program dosyaları olmadığı için bu uygulama açılmıyor hatası vermiyor.
bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin, geçici dosyalar kalmış olabilir, acayip bi durum

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Merhaba,
Oyunun dosyaları silinmiş işte.Kısayola bastığında yüklemesinin sebebi Steam üzerinden indirmiş olman.Kısayolu da silersen bir sorun yaratmaz.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Peki bir sorum olacak. Ben dün 2 - 3 maç ölüm maçı attım. Fakat oyundan çıktıktan sonra sdn ye filan 20 30 saniyede girdim internettede sorun yoktu. Neden olabilir ?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Fakat 1 kısayol zaten var 2 tane mi olacak ama saçma soru sorduğumun farkındayım.
Muhtemelen aynı klasöre kuracağından aynı kısayol kullanılabilir olacaktır. İkincisi gelmeyecektir. Farklı klasöre yükleyecek olursanız ikinci bir kısayol gelir ancak biri çalışır doğal olarak. Çalışmayanı silersiniz. Benim tavsiyem şimdiden kısayolu silmenizdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bir sorum olacak. Ben dün 2 - 3 maç ölüm maçı attım. Fakat oyundan çıktıktan sonra sdn ye filan 20 30 saniyede girdim internettede sorun yoktu. Neden olabilir ?
Bazen forum yoğunluktan dolayı yavaşlayabiliyor.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
Muhtemelen aynı klasöre kuracağından aynı kısayol kullanılabilir olacaktır. İkincisi gelmeyecektir. Farklı klasöre yükleyecek olursanız ikinci bir kısayol gelir ancak biri çalışır doğal olarak. Çalışmayanı silersiniz. Benim tavsiyem şimdiden kısayolu silmenizdir.
Sildim şuan da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bunun sorunu nedir ?

Son düzenleme: