Crysis 2'den İlk Ekran Görüntüsü!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Hazırladığı görselleriyle video oyunlarındaki grafik çıtasını daima üst seviyelere taşıyan Crytek'in beklenen oyunu Crysis 2 nihayet göründü!

PC Gamer Magazine, Şubat 2010 sayısında Crysis 2 bombasını patlatacak! Yapımla ilgili yeni bilgilerin yer alacağı dergide, ilk görseller de su yüzüne çıkmış olacak!

Geliştirilmiş yeni Nanosuit 2.0'ın tanıtımının yer alacağı dergide, kıyafetin özellikleri ve yeni teknolojilerinden bahsedilecek. Ayrıca CryEngine 3 teknolojisi ile hazırlanmış orman modellemesi de, PC Gamer Magazine'in sıradaki sayısında karşımıza çıkacak materyallerden biri...

Özellikle grafik kalitesi çokça merak edilen Crysis 2'nin dergide yer alan ilk görseli internete sızdı. Geliştirilen orman tasarımıyla, ilk oyundan daha farklı bir atmosfer yaratmayı planlayan yapımcılar, bu amaçlarına ulaşacak gibi.

crysis2scan1262248134.jpg

PC Gamer dergisinden taratılarak alınmış ekran görüntüsü

Çıkış tarihi henüz belli olmayan Crysis 2, PC'nin yanında X360 ve PS3 için de raflarda boy gösterecek.

:: Crysis 2'nin ilk görseli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Görsellil iyi olacak ama pc canavarı bir oyunu hiç bir zaman hoş karşılanmaz.Crytek'in birgün Call of Duty gibi herkesime hitap eden bir oyun yapmaları dileğiyle...

RedBull

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir an önce çıksa şu oyun PC im hazır bu oyuna

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Görsellerin güçlü olması gerçekci olması blgisayar ortamında değilde psp ortamında işe yarar diye düşünüyorum eğer crytek firması crysis 2 dede 1 deki gibi yüksek sistem istemeye devam ederse sanırım bilgisayar aleminde sadece marjinal bir kısma hitap edecek call off duty gibi oyunlarda bu pazarda liderliğini koruyacak 35 liraya destek olması açısından oyunu aldım bunuda alacağım sistemim kaldırıyor ancak herkesin bilgisayarıda aynı değil bilgisayarların büyük çoğunluğu halen 512 mb rem ve 256 mb ekran kartları arasında gidip geliyor bu yüzden oyunu sistem canavarı olarak geliştirmektense her sisteme uyumlu bir halde geliştirmek en iyisi ayrıca firmaya türkçe desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.

birde olun senaristi birazdaha güzel senaryo yazabilir trenden bir ara inip kuleye çıkıyorsun kuleden elin boş geri dönüyosun düan ele geçirmiş yok etmiş falan fıstık.. oda yetmezmiş gibi son bölümde sinyal yollamak için pistin diğer tarafına gidiyorsun sırf sinyal yollamak için bir makinelerle pişti atmadığımız kaldı :) biraz daha iyi bir senaryo yazılırsa daha iyi olur

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
oynarken kendimi kaybettiğim oyunlardan bırıdır yanisini istiyoruzzzzz...

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
:: Crysis 2'nin ilk görseli hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ne düşünebilirim ki, küçücük görselden...

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
usta yanlış anlama da bu ne biçim görsel
sinema çekimi korsan filmler gibi

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu ne biçim görüntü valla şaştım bende diyodum yeni giyisinin resmi var xD

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Görsellerin güçlü olması gerçekci olması blgisayar ortamında değilde psp ortamında işe yarar diye düşünüyorum eğer crytek firması crysis 2 dede 1 deki gibi yüksek sistem istemeye devam ederse sanırım bilgisayar aleminde sadece marjinal bir kısma hitap edecek call off duty gibi oyunlarda bu pazarda liderliğini koruyacak 35 liraya destek olması açısından oyunu aldım bunuda alacağım sistemim kaldırıyor ancak herkesin bilgisayarıda aynı değil bilgisayarların büyük çoğunluğu halen 512 mb rem ve 256 mb ekran kartları arasında gidip geliyor bu yüzden oyunu sistem canavarı olarak geliştirmektense her sisteme uyumlu bir halde geliştirmek en iyisi ayrıca firmaya türkçe desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.

birde olun senaristi birazdaha güzel senaryo yazabilir trenden bir ara inip kuleye çıkıyorsun kuleden elin boş geri dönüyosun düan ele geçirmiş yok etmiş falan fıstık.. oda yetmezmiş gibi son bölümde sinyal yollamak için pistin diğer tarafına gidiyorsun sırf sinyal yollamak için bir makinelerle pişti atmadığımız kaldı :) biraz daha iyi bir senaryo yazılırsa daha iyi olur

Sitesinde sistem gereksinimleri şöyle açıklanmış:

OS - Windows XP or Windows Vista
Processor - 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista)
Memory - 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
Video Card -256 MB**
Hard Drive - 12GB
Sound Card - DirectX 9.0c compatible

** Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

Öyle çok da ahım şahım bir sistem gereksinimi yok burada yazanlara göre?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Video Card -256 MB**
Hard Drive - 12GB

** Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

640*480 ve very low ayarlarda oynamak seni tatmin ederse evet öyle "ahım şahım" gereksinimi yok ;)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
CryTek grafiksel manada yükseliyor.Ancak konusu çok dandik FarCry,Crysis ikisindede ortam orman ve ikiside canavarlarla ilgili:D:D:D:D:D:D bu nedenle Crysis oynamayı ve almayı düşünmüyorum.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117

Video Card -256 MB**
Hard Drive - 12GB

Arkadaşım o sistem gereksinimlerinde doğru düzgün oynayan varmı merak ediyorum benim sistem intel quad 9400 4 çekirdekli 1 gb paylaşımsız ekran kartım 4 gb de rem var en son ayarlarda oynayamadım oyuncu modunda bile kasma yapıyor call of duty ve gta 4 de son ayarlarda oynayabiliyorum ama crysis te çok akışkan bir şekilde oynayamıyorum bu oyunu tam oynamak için 8 gb rem 2 gb ekran kartımı olması gerekiyor öyleyse çok saçma bu oyuna sistem canavarı derler unutulur gider ayrıca plainlogic ede katılıyorum ayrıca almi nin dediği gibi yaratık olayıda saçma geliyor çocuklar bu yaratık olayları sevdiği için olsa gerek crysis 3 de mesela avatardaki gibi robot makineleri gibi bir şey yapabilirler hem askerlerle çatışma hemde robot askerlerle iyi olurdu birde şu ormandan kurtulursak daha iyi olur

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşım o sistem gereksinimlerinde doğru düzgün oynayan varmı merak ediyorum benim sistem intel quad 9400 4 çekirdekli 1 gb paylaşımsız ekran kartım 4 gb de rem var en son ayarlarda oynayamadım oyuncu modunda bile kasma yapıyor call of duty ve gta 4 de son ayarlarda oynayabiliyorum ama crysis te çok akışkan bir şekilde oynayamıyorum bu oyunu tam oynamak için 8 gb rem 2 gb ekran kartımı olması gerekiyor öyleyse çok saçma bu oyuna sistem canavarı derler unutulur gider ayrıca plainlogic ede katılıyorum ayrıca almi nin dediği gibi yaratık olayıda saçma geliyor çocuklar bu yaratık olayları sevdiği için olsa gerek crysis 3 de mesela avatardaki gibi robot makineleri gibi bir şey yapabilirler hem askerlerle çatışma hemde robot askerlerle iyi olurdu birde şu ormandan kurtulursak daha iyi olur
Madem oyun sende kasıyor peki sen niye kastın? sakin ol

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Madem oyun sende kasıyor peki sen niye kastın? sakin ol
benim kastığım falan yok kardeş bilip bilmeden konulara dalma normal bir muhabet geçiyor ne o bana kötü birşey diyor nede ben ona muhabbet ediyoruz ortada kasma gibi bir durum yok ama sen anlamadan bilmeden müneccim gibi yorum yapabiliyorsan sana diyeceğim tek şey var dikkat ette seni kasmasınlar

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
:thumbup1: kapak gibi mesaj artık forumda doğru düzgün muhabbet edemiyoruz bilende bilmeyende konuya atlıyor ne güzel jeaquaresle muhabbet ediyorduk fikir paylaşıyorduk adam geldi atladı konuya kasıyon falan diye :)
Neyse arkadaşım sert çıktıysak özür dilerim

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

O dediğin işin fantezi kısmı gibi geliyor bana. Bir oyunu dev ekranda en iyi çözünürlükte oynamak istersen elbette dediğin gibi 8 GB RAM 2 GB ekran kartı filan gerekir. :) Ben o sistem gereksinimlerini koyarken şunu demek istedim: Zaten ortalama bir masa üstü bilgisayarında 512 MB - 1 GB arası ekran kartı bulunuyor. Ortalama bir bilgisayarda o oyunu 800 x 600 çözünürlükte high modunda oynayabilirsin herhalde?

Zaten sistem gereksinimleri en az olanları belirtir aslında. 256 MB ekran kartı ile oyunu zor oynarsın ama ben sanmıyorum ki 1 GB'lık bir ekran kartı ile sorun yaşansın. E şimdi masa üstü bilgisayarları zaten 1 GB ekran kartına sahip oluyorlar genelde. Dediğim gibi, bunun dışında kalan fantezi kısmı oluyor.

(Artık) oyun oynamadığımdan 512 MB ekran kartı bana yetiyor ki zaten diz üstü bilgisayar kullanıyorum. :)

Ya boşverin, güzelim GTA varken ne işiniz var Crysis'le filan? :D