Crysis 2, PlayStation 3'te İnanılmaz Görünecek

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Oyun dünyasının sabırsızlıkla beklediği yapımlardan biri olan Crysis 2, bilindiği üzere sadece PC için değil, PS3 ve X360 platformlarına da geliyor. Peki konsolda yapım nasıl görünecek?

Crytek'in geliştirdiği Crysis 2'nin büyük bir bölümü New York'ta geçiyor. Yeni yayınlanan görselleriyle dikkatleri üzerine çeken yapım için Crytek iddialı. Bu kez yalnızca PC için değil, PlayStation 3 ve Xbox 360 için de raflarda yer bulacak olan yapım, özellikle grafikleriyle adından çok söz ettireceğe benziyor.

nano21269266095.jpg

PlayStation 3 sahipleri için müjde veren Crytek yetkilileri, Crysis 2'nin PS3'de inanılmaz görüneceğini açıkladı. Tıpkı ilki gibi görselleriyle günümüz görüntü teknolojilerini bir adım ileriye taşıyacak olan Crysis 2, son derece başarılı ışık ve gölge efektlerine sahip olacak.

:: Crysis 2, sizce PC'deki kalitesini konsollara da taşıyabilecek mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bu oyunu Gamepad ilemi oynanıyor yoksa cihaza fare klavye takılıyormu ?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Çok merak ediyorum açıkçası.

masterofcoders

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biri bana bu ps3 ün içindeki donanımları anlatsın yahu. Hayvani derecede süper ekran kartları çıkmasına rağmen 2-3 (emin değilim) sene önce çıkan bi konsol nasıl görüntü bakımından hep ön planda tutulur. Ayrıca crysis'in konsollarda çıkmamasının sebei konsolların oyunu kaldıracak donanımın olmaması olarak söylenmişti, arada ne değiştide crytek konsollarada el attı...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Biri bana bu ps3 ün içindeki donanımları anlatsın yahu. Hayvani derecede süper ekran kartları çıkmasına rağmen 2-3 (emin değilim) sene önce çıkan bi konsol nasıl görüntü bakımından hep ön planda tutulur. Ayrıca crysis'in konsollarda çıkmamasının sebei konsolların oyunu kaldıracak donanımın olmaması olarak söylenmişti, arada ne değiştide crytek konsollarada el attı...

Bu da insanın aklına tek bir şey getiriyor; O da pc oyunu yapan firmaların, ekran kartı üreticileriyle birlikte çalışıyor olması. Komple bir sistem fiyatını geçtim, tek başına bir ps3'den daha pahalı vga'lar var. Şu an o fiyata satılan kartlar, merak ediyorum Crysis 2 çıktığı zaman nasıl bir performans sergileyecekler... (crysis ilk çıktığında, dönemin kralı 8800 gtx ultra'nın nasıl süründüğünü hatırlayalım)
Zorla bitirecekler PC oyunculuğunu.:thumbdown:

e.emo14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Sorunun cevabı basit sadece oyun icin yapıldıgından dolayı.