Crysis 2'den Yeni Görüntüler!

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Oyun dünyasının grafik çıtasını bir adım daha ileriye taşıması beklenen Crysis 2'den yeni görseller internete sızdırıldı! Crysis 2'nin görsellerine ulaşmak için habere tıklayın.

Başında üç Türk'ün bulunduğu Crytek firması, ilk olarak Far Cry (Sadece ilk oyunu), ardından ise Crysis'i geliştirerek, adeta oyun dünyasının parlayan yıldızı oldu. Özellikle Crysis ile, grafiksel açıdan sınırları belirleyen firma, şimdilerde Crysis ismini seriye taşıyacak olan ikinci oyunu geliştiriyor.

Görselleri bir hayli merak edilen Crysis 2'nin de, raflarda yer bulduğunda fotoğraf gerçekliğine yakın kareler sunacağı tahmin ediliyor. Oyun dünyasının gözlerini üzerine çevirdiği yeni yapım, Mart 2010 sayısında Official PlayStation Magazine dergisinin sayfalarına taşınıyor.

Yeni bilgilerinin yanısıra, okuyucuları Crysis 2'nin görselleriyle buluşturacak olan derginin sayfaları internete sızdırıldı! İşte internete sayfalardan taratılarak aktarılmış olan Crysis 2'den kareler:

11265881505.jpg

:: Crysis 2'nin görselleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Akin_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görsel anlamda yeni bir çıta koyacağı belli gibi de hatırlarsanız ilk oyun için en çok söylenen şu iki şeydi 1-si 'Herif has.. diyo türkçe söylüyo abi! 2-Manyak grafikli oyun' oynanış olarak keyif verse de çok daha fazlasına ihtiyacı var bu oyunun her anlamda mükemmel olabilmesi için.

ilhanseven1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crysis 2 de umarım tam türkçe olur. Gerçek anlamda oyun oynamanın zevkini crysis'te gördüm :) Sabırsızlıkla bekliyorum.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Süper oyun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bu sefer new york'ta geçiyor. Süper olacak gibi :drool:

mem-tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
grafik,oynanış falan çok güzel de nedense crysis ve crysis warhead'in konusu bana çok vasat geliyor.özellikle mw1 ve mw2 ile kıyaslarsak.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
grafik,oynanış falan çok güzel de nedense crysis ve crysis warhead'in konusu bana çok vasat geliyor.özellikle mw1 ve mw2 ile kıyaslarsak.
:D:D:D:D Inifitiy Ward ile Crytek'i neden karşılaştırıyorusun oyunun amacı farklı bir kere ve yapımcıların amacı farklı:D

Crytek'in bugüne kadarki tüm oyunlarında canavarlar vardı buda yapımcının amacını belli ediyor :D

tarick06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türkçe olması bence bir şeyi değiştirmiyor yamalar da aynı görevi görüyor.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
orman baymışdı
orman sapığı gibi gece gündüz koreli avlıyoduk..

Eleskovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CryEngine 3 ile baya değişmiş oyun..Sabırsızlıkla bekliyoruz.