Crysis 2 Ön İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Nomad'in Uzaylılarla İşi Daha Bitmedi! Bu kez koca bir şehir dolusu uzaylıya karşı tek başımızayız! Merakla beklenen Crysis 2'yi mercek altına aldık.

Başında üç Türk'ün bulunduğu Almanya merkezli Crytek firması, 2004 yılında satışa sundukları ilk oyunları Far Cry ile adını duyurdu. Son derece geniş haritası ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken yapım, bu büyük dünyayı başarılı görsellerle kullanıcıların beğenisine sunuyordu. Böylelikle ortaya gayet başarılı bir FPS oyunu çıkmıştı.

c2_ss_11271939796.jpg

Aradan geçen 3 yıl süresinde, Far Cry'ın isim hakkını kaybeden firma, 2008'de devam oyununun Ubisoft tarafından geliştirilmesine engel olamadı. Buna karşın boş durmayan firma, Far Cry 2'den bir yıl evvel Crysis'i satışa sunarak, adeta oyun dünyasını yerinden oynattı.

:: Crysis 2 hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
:: Crysis 2 hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Videosu harikaydı gerçek gibi oyun yapmışlar çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum umarım crysis warhead gibi türkçe destekli olur.

Ayrıca
Telif hakkını neden kaybetti onu merak ettim

53mih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni laptopumu aldığım gibi kuracağım ilk ve tek oyun.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Bilgisayarım kaldırır umarım.

masterofcoders

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdiden para biriktirmeye başlıyayım. Oyun çıktığında en azından bi gtx 480 almak şart gibi.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bu ön inceleme değilde önünönü inceleme sanki. :D Türkçe destek olmazsa oynamam arkadaş.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
konusu sığ ama teknolojisi mükemmel.Daha iyi bir konu bulamazlar mıydılar? Bıktık şu ABD lilerin paranoyakça korkularından.....

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim pc ilk iki oyunu bazı ayarları yükselterek yani ortaya getirerek 2-3 tanesini diğerleri normalken hiç kasmadan oynamıştım bunda en azından en düşük ayarlarda kasmadan oynarım sanırım.

Bence de doğukan_gti haklı niye hep ABD bıktık artık şunlardan başka bir yer olsun İstanbul'da geçen bir bölüm olsa kötü mü olurdu hem niye herkes ABDli Crytek'e bu yüzden kızdım siz de mi ABD askerlerinin olduğu bir oyun yapacaksınız canım Türk askeri koyun başka bir asker koyun niye ABD.

Bir de herkesin dediği gibi Türkçe desteği olmazsa oynamam ben bu oyunu arkadaş.