Crysis 2'ye Ne Dersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Cevat Yerli'nin sahibi olduğu oyun stüdyosu Crytek, epeydir beklenen açıklamayı yaptı ve Crysis 2'yi duyurdu.

Satışa sunulduğunda görselleriyle büyük beğeni toplayan Crysis'in devamı resmen duyuruldu. Cevat Yerli'nin yaptığı açıklamaya göre Cry Engine 3 ile geliştirilecek olan Crysis 2, yalnızca PC'de boy göstermeyecek.

crysis1243941043.jpg

Yalnızca PC için geliştirilen ilk oyunun aksine, üçüncü yapım konsollarda da boy gösterecek.

İlk etapta Crysis'i de yeni nesil konsollara geliştirmeyi planlayan fakat sonradan bu projeyi iptal eden Crytek, ikinci oyunu PC'nin yanında PlayStation 3 ve Xbox360'a da hazırlayacak. Henüz detayları verilmeyen yapım için çıkış tarihi de belirtilmiş değil.

:: Sizce Crysis 2 için nasıl bir sisteme ihtiyaç duyacağız?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Harika bir oyun du birincisi hele birde türkçe yamasıyla %100 türkçe haline alyor. Sesler yazılar herşey türkçe ve süper bir aksiyon oyunu. Eğer 2. oyunda da türkçe dil bulabilirsem gerekirse bilgisayarımı bile değiştirebilirim. Değer yani. Bu arada gta 4 ten daha fazla sistem gereksinimi isteyeceğini düşünmüyorum.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Mükemmel bir oyun Türkçe olmasıda ayrıca bir güzellik katmıştı ilk oyuna.

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2 oyunda orjinal olarak Türkçe zaten yamaya falan gerek yokki :)

dead6012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence CrySis Bu kez optimize bir oyunlar karşımıza çıkacak gibi geliyor Örn verecek olursak Cod 4 Hayran kalmıştık halada kalıyoruz ama istediği sistem gereksinimleri çoğu oyuncuda bulunan düzeyde CrySis Warhead adlı oyundada bu durumu ele aldı azda olsa oyunu optimize etmeye çalıştı bence bu oyunda CRYSis 2 de öyle olacak çok iyi sisteme ihtiyaç duymadan oynayabileceğiz desem :) Yalan olur mu ?? :)) Olabilir XD TAhmini ssitem gereksinimleri;

• Windows Vista veya Windows 7 (Belki Windows Xp Sp 3)
  • İşlemci: 2.8 & 3.2 Ghz
  • Bellek: Vista için 2 GB Windows 7 için 2 Gb (Hep böyle derler ama oyun çalışmaz XD Bence 3,5-4 GB ram yeterli olur)
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8600 GT, ATI Radeon™ HD 2400.
  • Sabit disk: 20 GB boş disk alanı
Artık çıkınca ne kadar tutturmuşuz anlaşılır XD

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
windows xp (işlemci 2.8-- 2 gb ram -- directX 10 destek ekran kartı --6 gb hdd)
windows vista (vista her türlü kasar bu oyunda)
windows 7 için daha sonradan yama çıkabilir

Sscheme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Xbox 360,PS3,Bilgisayar platformlarına çıkıyor dün e3 te cevat yerli açıkladı.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bence güzel bir oyun böyle türkün elinden çıkmış türkçe bir oyun bulduğuna dua et crysis en güzel savaş grafikli oyunlardan biri hemde türk yapımı hemde türkçe beğenmiyorsan oynamassın.

İnşaallah düşük bir sistem ister yoksa ekran kartını da değiştirmek zorunda kalırım.

Kanarya_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaslar Crysis 2 zaten varki ne yenisinden bahsediyor bunlar Crysis WARHEAD zaten 2 olmuyormu eger o ise ben bitireli 3 ay oluyor eger Crysis WARHEAD 2. degilse o baska tabi

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Oyun harika arkadalkar..ilk crysis oyununu torrenten geçmiş kurmuştum...ama harika bir oyun,özellikle türkçe olması sebebiyle CRYSIS WARHEAD 'ı orjinal türkçe aldım....CRYSIS 2'yi de orjinal almak isterim ama paramı bu sefer PES2010 a yatırmak istiyorummm...Belki sırf CRYSIS a destek olmak için PES2010 u torrenten çekebilirim ve paramı CRYSIS'a yatırırım...Ne de olsa CRYSIS ı yapanlar türkler...

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ya arkadaslar Crysis 2 zaten varki ne yenisinden bahsediyor bunlar Crysis WARHEAD zaten 2 olmuyormu eger o ise ben bitireli 3 ay oluyor eger Crysis WARHEAD 2. degilse o baska tabi

Hayır olmuyor...O ilk crysissin devamı...ama CRYSIS 2 farklı ortamlarda geliştirilecekmiş...CRYSSIS WARHEAD CRYSIS 2 değil...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hadi bakalım bekliyorum böyle bir kaç tane daha yerli oyun yapan yer olsa Türkiye nin pazar payı yükselir ama nerde

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben warhead i oynadım ve crisys in devamı sanmıştım,şimdi öyle değilmi?

ooppss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben warhead i oynadım ve crisys in devamı sanmıştım,şimdi öyle değilmi?
devamı zaten..ama aynı mekan aynı konu olduğu için crysis 2 diye geçmiyor..
ek paket sayılıyor..
yani şimdiye kadar 1 crysis çıktı birde ek paketi..
crysis 2 burada bahsi geçen oyundur..
ilk oyundan daha iyi grafikleri olacak..

superuydu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçe olduğu için hem crysis, hem de crysis warhead'ı orjinal aldım. Crysis 2'yi de aynı şekilde orjinal alırım. Türkçeye hep destek. Tam destek. Crysis, crysis warhead'a göre iyi. Warhead oyunu çabuk bitiyor. Crysis wars, bi harika. Yeni haritalalar eklenince harika ötesi oluyor. :)

meksus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar crysis biz türkler için altın gibi bir oyun sağolsun avni yerli kardeşler türkçe dil ile oyunu yayınladılar üstelik diğer orıjinal oyunlar 70 80 + üstü paraya satılırken ben 50 tl ye aldığımı iyi biliyorum.lütfen bu konuda çok hassas olalım ve türkçe oyunun çıkması için crysis ve bundan sonra çıkacak türkçe oyunları orjinal ambalajında satın alarak destek verelim unutmayın korsana verdiğiniz para sizi kaliteden uzaklaştırdığı gibi oyun üreticisine'de zarar vererek türkçe oyunların ülkemizde çıkmamasını sağlayacaktır.
Bu arada crysis warhead eklenti paketidir ve cyrsis 2 - 2010'nın 2. çeyreğinde çıkabilir.