Cryptload programına karşı Flashgot nasıl kullanılır içeride

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir kusurum ve anlatımda hata olduysa kusuruma bakmayınız ilk çalışmam olacak.
Aşağıdaki resimlerde ve anlatımlarda sitede tanıtımı yapılan cryptload programına rakip olarak kullandığım (sadece rapidshare kullanıcı adı ve şifresi sahibi olanların kullanmasında yarar var şifresiz işe yaramaz) saatlerce sürecek olan indirme yöneticisine link ekleme yöntemini aşma yolunu firefox ve eklentileri sayesinde kolay yoldan nasıl alt edebilceğimizi göstereceğim.Baştan söyleyeyim sadece kısa olması açısından eklenti kurulumlarını anlatmıyorum sadece googlede arama ve isimlerini gösterdim ki belki çok iyi bilgisayar kullanamayanlar vardır belki aramızda o bakımdan.
Şimdi geçelim anlatımımıza
Kısa özet firefox kurulacak, adblock ve flashgot yüklecenecek rapid şifreleri girilecek kısa yoldan link eklenecek.

Önce firefox tarayıcımızı açalım

Resim 1

Google arama motorunda flashgot ve adblock firefox eklentilerini arayıp indirip kuruyoruz
Resim 2

Arama motorundan indirip kurduğumuz linkler kurulmuş mu yoksa hatalı kurduk diye merak ederseniz firefox üzerinde eklentiler kısmında kontrol edebilirsiniz.Sizi ilgilendiren ADBLOCK VE FLASHGOT diğerlerine bakmayın

Resim 3

Rapidshare sitesini Firefox tarayıcımız ile açıp kullanıcı adımızı ve şifremizi yazıyoruz

Resim 4

Daha sonra flashget indirme yöneticimize girip resimde göründüğü gibi ilgili yere kullanıcı adımızı v şifremizi yazıyoruz.

Resim 5

İndirmeyi düşündüğümüz linklerin üzerine gelip seçiyoruz isterseniz 1 isterseniz 150 link seçin hepsini alır

Resim 6

Ve işte en basit iş mouse sağ tuşu ile tıklayıp seçilenleri Flashgot il indir diyoruz ve hepsi bu artık linkler çalışır durumda ise otomatik olarak flashget indirme yöneticinize atlar ve indirmeye başlar

Resim 7

Not : Bana gelen Ö.M. içeriğine göre ekstra yazıyorum.Rapidshare nasıl alınır öncelikle paybal sistemine rapidshare üzerinden bağlanıp bir kullanıcı belirleyip hesabınızı aktif hale getiriniz.Daha snra sisteme bir kredi kartı tanımlayınız daha sonra istediğiniz süredeki kullanıcı adını ve şifresini mesela haftalık aylık 3 aylık yıllık almayı online 2 sn’de hallediniz.Eğer yapamaz iseniz http://www.rapidpremiumtr.com/ adlı site hesaba yapılan havale ile size şifre ve kullanıcı adı vermektedir.Rapidshare sitesinde de bu site belirtilmiştir.Resmi olarak buradan alabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarım

İyi eğlenceler

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Faydalı olmuş ama sadece Premium üyeler için geçerli olması kötü.

coderx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim, yarın eft yapcam bakalım 3 aylık almayı düşnüyorum ...

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kolay gelsin şifre konusunda parea yollamadan önce mutlaka bir arayp ellerinde kalmışmı sorunuz çünkü aylık bir kotaları var aşarsa kotayı birkaç gün bekletiyorlar bilginiz olsun

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bence önce 1 aylık alın sonra 3 aylık alın. böylece 11000 puanınız flan oluyor yani 1 ay bedava üyelik kazanıyorsunuz

tormi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faydalı ve pratik bir paylaşım :) teşekkürler.