Ahahahah canınız sağolsun hocam.Bu arada afiyet olsun ama bu saatde zararlı olur benceşu adam kadar delikanlı olamadık şu an coca cola içiyorum![]()
Napim'e karşılık olan Napim kartını atardımda şimdi banlanırım felanNapim.
Ekli dosyayı görüntüle 155884
Şaka bir yana adam haklı beyler içmeyin kola valla bak çok zararlıdır.
Olsa da içsek buzluğa atıp meybuz yapsak. Para da yok le cola mı alsam ?Reklamın iyisi kötüsü olmaza gelir muhabbet bence...
Az önce videoyu gördüm bende. Canım kola istedi durduk yereGittim bir bardak doldurdum.
Not: Normalde bunun yaptırımı olur sponsorlara böyle davranamazsın bakalım ne olacak. Daha önceleri tenistede benzer bir şey olmuştu ve adını unuttum şimdi bir tenisçi maç sonrası basın toplantılara gitmedi sponsorların tabelası önündek konuşmadı diye para cezası almış tekrarlayınca Turnuvadan men edilmişti galiba.
Hocam bizim burda 1 TL ye meybuz satıyolar.Abartmıyorum ama 25 kuruş olduğunu hatırlıyorum ya.Olsa da içsek buzluğa atıp meybuz yapsak. Para da yok le cola mı alsam ?
Aynen eskiden öyleydi. Ne günlerdi ama. İlkokulda herkes kumarbazdı. Ön arka tasolar. ?Hocam bizim burda 1 TL ye meybuz satıyolar.Abartmıyorum ama 25 kuruş olduğunu hatırlıyorum ya.
10 kuruş olduğunu hatırlıyorum.Hocam bizim burda 1 TL ye meybuz satıyolar.Abartmıyorum ama 25 kuruş olduğunu hatırlıyorum ya.
Cola turka da var le cola da var. ??abi coco colanın bizim ülkemizde de fabrikası var tavır koymak bence şov o kadar insanın maaşını siz mi yatırcaksınız evine ekmeği siz mi götüreceksiniz
lakin şirketin büyüklüğü ortada yinede tavır koymayın yatırımcıya yatırımcının iyisi kötüsü olmazCola turka da var le cola da var. ??
Tabi kekstra ülkerinCola turka da var le cola da var. ??
Bizim gibi ufak gücü yetersiz 3-5 kişi ile hiçbir şey olmaz. Esas ronaldo gibi veya tanınmış kişiler tavır koyarsa olabilir.lakin şirketin büyüklüğü ortada yinede tavır koymayın yatırımcıya yatırımcının iyisi kötüsü olmaz
şimdi reklam teklif etse yok mu diyecek bilemedimBizim gibi ufak gücü yetersiz 3-5 kişi ile hiçbir şey olmaz. Esas ronaldo gibi veya tanınmış kişiler tavır koyarsa olabilir.
Yürü beeeeeee adamsınCristiano Ronaldo abimin hareketinden sonra gaza geldim ve ağzına kadar dolu olan Coca Cola şişesini dökerek İsrail'i protesto ettim.
Allah kimse böyle gaz vermesin. Bir daha almayı planlamıyorum.
Hocam bizim eve coca cola zaten 1.5 yıldır 2 yıldır sokturmuyorum bazı yerlerde mevbur kalırsam içiyorumCristiano Ronaldo abimin hareketinden sonra gaza geldim ve ağzına kadar dolu olan Coca Cola şişesini dökerek İsrail'i protesto ettim.
Allah kimse böyle gaz vermesin. Bir daha almayı planlamıyorum.
Bu kardeşimiz de, o içkinin üretildiği ülkeyi protesto ediyor.Bu akım oldu artık bu fotbolcuda bira şişesini kenara attı.