[Çözüldü]Msn Flash Player hatası yardım

Sebebsiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 aydır msn de resimdeki hata ile karşılaşıyorum. Adobe Flaş player yeni srüm mevcut yüklemeniz gerekiyor diyor. Son sürüm adobe yüklü pc de yüklemede bi hata olmuştur dedim tekrardan kurdum güncel son sürüm yüklü yinede aynı hata en sonunda dayanamadım karşıdan yüklededim yine bişe yok karşıdan yükle dediğimde karşşıma cıkan adreste de herhangi bi adobe sürümü yok kaç kere format attım yine aynı sorun devam ediyor. Sorun sadece msn 2011 de oldugu için virüs olabileceğine ihtimal vermiyorum bundan nasıl kurtulurum yardımcı olursanız sevinirim her msn açışımda karşıma cıkıyor

Not: İptal dediğimde herhangi bi sorun oollmadan msn açılıyor ama her açışımda karşıma cıkması sıkıcı.(:

3933.png

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İki yöntem sunulmuş:
1- C:\Windows\System32\Macromed\Flash klasörüne git ve NPSWF32_FlashUtil.exe programını çalıştır. (eğer varsa).

2- Registry kayıtlarını onaran veya düzelten bir tarayıcı ile sistemini tara Mevcut flash player sürümünü sisteminden kaldır. Aşağıdaki sayfadan nasıl kaldırılacağını öğrenebilirsin:
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.ht…
Resmi flash program kaldırma aracını(yukarıdaki linkte var) kullanarak tüm flash elementlerini bilgisayardan kaldır
Yukarıdaki işleri bitirince flash player 9 indir ve kur.

Ses kartı sürücünü güncelle.

1) Aygıt Yöneticisini Aç
2) Ses Kartı aygıtını bul
3) Aygıtın adını unutma
4) Sistemden aygıtı kaldır
5) Bilgisayarı yeniden başlat.

Sebebsiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İki yöntem sunulmuş:
1- C:\Windows\System32\Macromed\Flash klasörüne git ve NPSWF32_FlashUtil.exe programını çalıştır. (eğer varsa).

2- Registry kayıtlarını onaran veya düzelten bir tarayıcı ile sistemini tara Mevcut flash player sürümünü sisteminden kaldır. Aşağıdaki sayfadan nasıl kaldırılacağını öğrenebilirsin:
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.ht…
Resmi flash program kaldırma aracını(yukarıdaki linkte var) kullanarak tüm flash elementlerini bilgisayardan kaldır
Yukarıdaki işleri bitirince flash player 9 indir ve kur.
1. de bahsettiğin Macromed dosyası yok
2. adımda bahsettiğin programı kullanarak sistemden kaldırdım regedit onardım ama adobe flash player 9 bulamadım bütün sitelerdeki adobe flash player son sürüme güncellenmiş indirebilecegim bi adres varsa verirseniz sevinirim

Sebebsiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2. yolda gösterdiginiz yöntemleri uyguladımsorun çözüldü @evowinds yardımlarınız için teşekkürler