Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ben bilgisayara format atarken yükleye bastıktan sonra bu hata çıkıyor karşıma. Bakmadığım forum, izlemediğim video kalmadı. 3 gündür bunla uğraşıyorum. Allah rızası için yardım edin 

Formatı usb denmi yoksa dvd üzerindenmi atmaya çalışıyorsunuz ?Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ben bilgisayara format atarken yükleye bastıktan sonra bu hata çıkıyor karşıma. Bakmadığım forum, izlemediğim video kalmadı. 3 gündür bunla uğraşıyorum. Allah rızası için yardım edin![]()
Usb den atmayı denedim. Rufus adlı programı kurdum denedim. Aslında usb tool'u denicektim fakat bilgisayar bazı programları açmadığı için alternatif olarak rufus'u denedim ama olmadıFormatı usb denmi yoksa dvd üzerindenmi atmaya çalışıyorsunuz ?
Yazımda bir sıkıntı yok boot edebiliyorsanız gerisi imajlık bir durum. Hep aynı imajımı kullandıysanız farklı bir imaj deneyin.Usb den atmayı denedim. Rufus adlı programı kurdum denedim. Aslında usb tool'u denicektim fakat bilgisayar bazı programları açmadığı için alternatif olarak rufus'u denedim ama olmadı
İmaj derken mbr,gpt olayından mı bahsediyorsunuz. Kusura bakmayın anlayamadım daYazımda bir sıkıntı yok boot edebiliyorsanız gerisi imajlık bir durum. Hep aynı imajımı kullandıysanız farklı bir imaj deneyin.
Rufusa .iso uzantılı dosya gösteriyorsunuz ya onu diyorum. O .iso uzantılı dosyayı farklı bir yerden edinip denedinizmi ? Sizin imajınızda sıkıntı olabilir.İmaj derken mbr,gpt olayından mı bahsediyorsunuz. Kusura bakmayın anlayamadım da
http://wudt.codeplex.com/
şu adresde Microsoftun resmi uygulaması var. Buda rufus mantığı ile çalışıyor. Bunda imajı yazdırmayı deneyin belki işe yarar.
Merhaba;Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ben bilgisayara format atarken yükleye bastıktan sonra bu hata çıkıyor karşıma. Bakmadığım forum, izlemediğim video kalmadı. 3 gündür bunla uğraşıyorum. Allah rızası için yardım edin![]()
Sayın yönetici galiba üstteki konuşmaları okumadınız. Dediğim gibi win 7 usb tool bilgisayarımda açılmıyor. Bilgisayarım biraz arızalı olduğu için açmıyor bazı programları. Rufus ile denemistim olmadı. Fakat şimdi orjinal windowsu indirip denicem. Bir gelişme olunca haber veririrm sizeMerhaba;
Microsoftun sitesinden istediğin Windows'u indirip Rufus ile USB'ye yazabilirsin. Rufus karışık gelir dersen Win 7 USB DVD Tool isimli programla da yazabilirsin. Bütün Windows sürümlerinde çalışmaktadır
Windows 7 USB DVD Tool bilgisayarınızda neden çalışmıyor?Sayın yönetici galiba üstteki konuşmaları okumadınız. Dediğim gibi win 7 usb tool bilgisayarımda açılmıyor. Bilgisayarım biraz arızalı olduğu için açmıyor bazı programları. Rufus ile denemistim olmadı. Fakat şimdi orjinal windowsu indirip denicem. Bir gelişme olunca haber veririrm size![]()
Bilgisayarın çok virüslü olduğunu düşünüyorum ve setup a tıkladığımda ne bir hata veriyor ne de açıyor. Hiç bir şey olmuyor. Tarattım bilgisayarı. Temizledim fakat aynı halaWindows 7 USB DVD Tool bilgisayarınızda neden çalışmıyor?
Ne yapabilirim sizce ?Windows 7 USB DVD Tool bilgisayarınızda neden çalışmıyor?
Bilgisayarın çok virüslü olduğunu düşünüyorum ve setup a tıkladığımda ne bir hata veriyor ne de açıyor. Hiç bir şey olmuyor. Tarattım bilgisayarı. Temizledim fakat aynı hala
Microsoftun sitesinden Windows'u indirip. ISO to USB programını deneyebilirsiniz.Ne yapabilirim sizce ?
Orjinal windowsu indirip denediğimde oldu. Yardımlarınız için teşekkürler..Microsoftun sitesinden Windows'u indirip. ISO to USB programını deneyebilirsiniz.
Rica ederim. Sanırım sizin ilk kullandığınız Windows isosu bozuktu. O yüzden hata ile karşılaştınız.Orjinal windowsu indirip denediğimde oldu. Yardımlarınız için teşekkürler..
Önermeyin berbat programı. UEFI yazamıyor.Windows 7 USB DVD Tool bilgisayarınızda neden çalışmıyor?
Discord var mı? Varsa size detaylı olarak yardımcı olurum.Abi bu sorun bende de var format atarken hiç bir sürücü bulunamadı hatası alıyorum ne yapmalıyım