Ekran Kartı Sürücüsü Kurulmuyor

dechman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarı yeni toplatdım.Aldığım yer kendileri Windows 10 deneme sürümünü kurdu sonra da ekran karti çıkık vaziyette bana yolladılar.Bende evde ekran kartını bilgisayara taktım.(doğru taktığıma eminim.) Sonra bilgisayarı açtım baktım ki aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı olarak Microsoft temel bağdaştırıcısı gözüküyor. Sonra Nvidia'nın sitesine girip benim bilgisayarıma uyumlu olan driveri indirdim kurmaya çalıştığımda ise "Nvidia Grafik Sürücüsü Windows'un Bu Sürümüyle Uyumlu Değildir" Hatası çıktı karşıma. Bende Windows Update'den Windows'u güncellemeyi indirdim, kur dedim. Sonra kuruluma geçti ama kurmadı. Bir hatayla karşılaşıldı güncelleme kurulamıyor türü birşey yazıyordu. hata kodları resimde mevcut. Sonra bilgisayar öyle kaldı.birşey kurmaya çalışıyorum sürekli yükleniyor ama açılmıyor,aygıt yöneticisi aynı sekilde oda açılmıyor.
Allah aşkına bir yardım edin. Elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmeden oturuyorum.
Yazım,imla hatam varsa özür dilerim.
Yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hiç açılıyor mu bilgisayar? Açılıyorsa içinden Windowsu sıfırla seçeneğiyle bi baştan kur.

dechman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam deniyorum da sonucu olarak sıfırladıktan sonra ne yapacağım?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ekran kartına ve işletim sistemine uygun sürücüyü kuracaksın. Sistemini yazar mısın?

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Ekran kartı sorunu başıma gelmişti. Uyumlu sürücüyü bulup kurabilirsin

dechman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürücü kurulamıyor. Nvidia Grafik Sürücüsü Windows'un Bu Sürümüyle Uyumlu Değildir Hatası alıyorum.
.
Ayriyetten sistemim :
Msi H110m pro vd
I5 6402p
Wd 1 tb
Kimgston hyperx 8 gb 2133 mhz
Zalman zm t1 kasa
Aerocool 500w psu

Asus dual gtx 1060 6gb

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Windows onarım sorununuzu çözmez ise tekrardan bir Windows kurulumu yapın. Anakart üzerinde onboard ekran kartı vardır ilk önce onun driver'ını kurunuz. Daha sonra gtx 1060 driver'ını kurun.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Muhtemelen yanlış sürücü kuruyorsunuz. Ya da Windows'ta bi sıkıntı var o yüzden sıfırlamanızı istedim. Dahili GPU'nun driveri pasif olduğu için onu kurmaya gerek yok, bugüne kadar ben kurmadım hiç, ikisinin birden aktif olduğu laptoplarda gerekiyor önce inteli kurmak.

dechman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windowsda bi sıkıntı olması gerek doğru olduğuna eminim. Ilgilendiginiz için çok teşekkür ederim sabah windowsu sıfırla seceneginden deneyeceğim