Metind88
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Davet ederseniz sevinirim, metind88@gmail.com
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar
davet edersiniz sevinirimMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
seckincaliova davet edebilirseniz sevinirimMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
merhaba benClubhouse nedir?
merhaba,ben de davetiye almak için geldim, yardımlarınızı bekliyorum.Selam Davetiye icin destek olmanizi rica ederim.
@alperkus
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ualperkus@gmail.com
merhaba, davetiye konusunda yardımcı olur musunuz?Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
@cluphouse davetiye için yardımcı olurmusunuz ozcan54Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunla
arkadaşlar bir el atar mısınız rica etsem ?Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
@ibryondem davet gönderirseniz sevinirim..Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Davetiye si olan bana atabilirmi Pazartesi gününe kadar atar sanız sevinirim dersim başlıcakMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
MerhabalarMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Android kullanan bne:Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
@enessaksuu01@gmail.com beni de davet edebilir misiniz ? LütfenMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
@amuratcetin Cluphouse için davet alabilir miyim.Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Ciğerim soldu kimse yardım etmiyorrrMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
davet edermisiniz kullanıcı adım : ufukeryilmazMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Eğer biri seni davet ederse, sende bana yardımcı olmak istersen @osmantolga ?Davetiyesi olup da yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim. @demirhancelik
Evet valla kimse yardım etmiyor @osmantolga ederlerseCiğerim soldu kimse yardım etmiyorrr((