mhmtsln2
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
@ketaminetkisi davetiniz için şimdiden teşekkürler
Nedense bu konuda mesaj atanlar yeni üye ve sadece davetiye almak için kayıt olmuş. Bence yeni bir düzenleme gelmeli. Davetiye istemek için en az asistan olmak ve en az 5 gün kayıtlı olmak şart
Gerçek asistan veya prof demiyorumSanki Turkiyedeki asistanlar ve proflar ögrencilerden ya da diger meslek gruplarindan daha mi iyi de böyle bir tezi öne suruyorsunuz .Cuogu kopyala yapistir tezleri ile meshur .Davetiyeniz de sayfaniz da sizin olsun .Dunya nereye gidiyor millet neyin derdin de ya !
Yanlışın var. Hatırladığım kadarıyla Android uygulamasıda mevcut.Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var.
Merhaba davet etmek isteyen olursa kullanı adım @osmancevizMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
evet ben bunun için üye oldum belki bu sayede daha çok vakit geçirebileceğiz siteyi uzaktan takip edenlerdenim bugüne kısmet oldu kayıt olmakSanki Turkiyedeki asistanlar ve proflar ögrencilerden ya da diger meslek gruplarindan daha mi iyi de böyle bir tezi öne suruyorsunuz .Cuogu kopyala yapistir tezleri ile meshur .Davetiyeniz de sayfaniz da sizin olsun .Dunya nereye gidiyor millet neyin derdin de ya !
Merhabalar kolay gelsin halen davet etme inkanınız varmıdır acaba @ArtanrecepMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Merhaba Clubhouse için davetiye’ye yardımcı olursanız çok sevinirim @AlixhanMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Kimsede yok sanırım şuanMerhabalar,
Davetiyesi olanlar arkadaşlardan davetiye rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.
fuatozaydin@gmail.com
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim @AbdullahsezenMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
adaşım üye oldun diye düşünüyorum users=demirhan777 bekliyorum davetiyeniDavetiyesi olup da yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim. @demirhancelik