Yazıyım instan varsa ordan telArkadaşlar telefon numarası ile davet gönderiliyor lütfen forum dm üzerinden yazınız eğer twitter dm üzerinden atıyorsanız shiftdelete üzerinden olduğunuzu belirtmenizi rica ederim
Yazıyım instan varsa ordan telArkadaşlar telefon numarası ile davet gönderiliyor lütfen forum dm üzerinden yazınız eğer twitter dm üzerinden atıyorsanız shiftdelete üzerinden olduğunuzu belirtmenizi rica ederim
@tolgaertanntelefon no yazın davetiye atayım
Davetiyesi olan @Emirkoyun kullanıcı adım ile davet edebilir mi belirlediğiniz 2 kişiyi davet edebilirim ? ?Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Davetiye için lütfen destek olur musunuz hakkı abi ve shifdelete.net ekibiMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Bana da davetiye atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
bana atabilirmisiniztelefon no yazın davetiye atayım
Nerden göndereceğiz numaratelefon no yazın davetiye atayım
Banada verir misiniz davetiye lütfenClubhouse davetiye isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler fakat sınırsız bir davetiye seçeneği maalesef yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar davetiye ücretli mi diye soranlar var davetiye ücretsizdir. Fakat herkese maalesef davetiye aktaramıyorum bende de sınırlı sayıda geliyor. Bu sebeple davetiye gönderemediklerim kusura bakmasın. Fakat haftalık veya günlük davetiyeler geldikçe sizlere bilgi vereceğim. Geçen hafta 10 adet davetiye vardı ondan önceki hafta 15 bu hafta ise şuana kadar 15 adet geldi ve tabii geldikçe paylaşıyorum. Beni anlayış ile karşılayacağınıza inanıyorum. Ek olarak twitter da adıma para isteyen ve benzeri bir durum görürseniz lütfen şikayet ediniz o hesabı. Ben davetiyeler de ücretsiz olarak veriyorum.
Selam Davetiye icin destek olmanizi rica ederim.Merhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Davetiye alabilirmiyim acaba?Clubhouse davetiye isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler fakat sınırsız bir davetiye seçeneği maalesef yoktur.
Arkadaşlar davetiye ücretli mi diye soranlar var davetiye ücretsizdir. Fakat herkese maalesef davetiye aktaramıyorum bende de sınırlı sayıda geliyor. Bu sebeple davetiye gönderemediklerim kusura bakmasın. Fakat haftalık veya günlük davetiyeler geldikçe sizlere bilgi vereceğim. Geçen hafta 10 adet davetiye vardı ondan önceki hafta 15 bu hafta ise şuana kadar 15 adet geldi ve tabii geldikçe paylaşıyorum. Beni anlayış ile karşılayacağınıza inanıyorum. Ek olarak twitter da adıma para isteyen ve benzeri bir durum görürseniz lütfen şikayet ediniz o hesabı. Ben davetiyeler de ücretsiz olarak veriyorum.
@mertkarslioglu davetiyen varsa gönderirmişsinMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
Davetiyeniz varsa gönderirmisiniz bende içeri girince kendi davetiyemi veriyimMerhaba arkadaşlar. Yeni bir platform var. Clubhouse adında. Sadece iOS uygulaması var. Davetiye ile yeni kullanıcı alıyorlar. Ücretsiz Clubhouse davetiyesi için bu başlığı açtım. Üye olanlar, bu platforma girmek isteyen kişilere yardımcı olabilirler. Buyursunlar.
DaSelam Davetiye icin destek olmanizi rica ederim.
ccecenn1@gmail.com
Davetiye alabilirmiyim acaba?
Kullanıcı : aliscecen
bana da CLUBHOUSE davetiye di verebilimisiniz bende size 2 tane kedi davetiye mi veririm içeri girinceClubhouse davetiye isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler fakat sınırsız bir davetiye seçeneği maalesef yoktur.
Bana davetiye atarmısınız içeri girince bende kendi davetiyemi veriyimDavetiye için yarıdm ederseniz çok memnun olurum
Da
bana da CLUBHOUSE davetiye di verebilimisiniz bende size 2 tane kedi davetiye mi veririm içeri girince
Knk bana da davetiye veririmisim intagram hesabım @kayraspehlivan0 bana ulaştırırsan sevinirim bende kedi davetiye lerimi sana veririmŞu an elinizde varmı
@Emirkoyun Knk bana da davetiye veririmisim intagram hesabım @kayraspehlivan0 bana ulaştırırsan sevinirim bende kedi davetiye lerimi sana veririmDavetiyesi olan @Emirkoyun kullanıcı adım ile davet edebilir mi belirlediğiniz 2 kişiyi davet edebilirim ? ?
Knk bana da davetiye veririmisim intagram hesabım @kayraspehlivan0 bana ulaştırırsan sevinirim bende kedi davetiye lerimi sana veririmDavetiyesi olan @Emirkoyun kullanıcı adım ile davet edebilir mi belirlediğiniz 2 kişiyi davet edebilirim ? ?