Ciddi ciddi süper kahraman olmak

Tank.d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba! Aklınıza gelen saçma bile olsa herşeyi yazın lütfen sizce gerçek hayatta süper kahraman olmak mümkün mü evet diyorsanız nasıl eğlencesine de olsa gelin bişeyler yazın.

Tank.d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de süper kahraman olmak istiyorum şimdi benim yaşım 13 hani süper kahraman olmak için uçup kaçabilmek kesin lazım
ama bunun için örümceğin seni ısırması ya da deneylerde şanslı çıkıp cerberusun müslüman haline dönüşmen zor ve çok küçük bir ihtimal,,,
ya paran olacak ya da normal kahraman olacaksın size bir film söyleyim benim en sevdiğim film adı ''Jai Ho'' kesin izlemenizi öneririm
hint filmlerini pek sevmem ama bu muhteşemdi kesin izleyin imdb 6,5 falan ama muhteşem
adam kaptan amerikadan iron man dan batman dan çok daha iyi parayla kahraman olmuyor bu adam sırf kas ve iyilik
(film anlatmayacam artık kahramanlık öğrenimi) bi de şimdi ben vücut çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum ama çok abartmayın ki
erkekler özellikle göğüs yapsanız kim taşıycak herşeyin fazlası zarar azının faydası yok arkadaşlar 10 yaşından sonra vücut çalışmaya başla
sürekli koş merdivenlerden falan zıpla hızla engelleri aş çevik ol yani hem de kaslı falan olursan iyi olur bi de
büyüyünce para biriktirip kendine en az bir m16 yani anlayacağınız taramalı tüfek :D falan alacaksınız ve bir
de bıçak kılıç falan alın ninja bıçağı falan da olabilir elektrik atan cihazlar ya hani kendini korumak
için onlardan da al AMAZON da var para biriktirip alın işte sonra 1-5 yıllık bir uzakdoğuda öğrenim alın
tabi buna da para lazım yani iyi para biriktirin sonra gelin türkiyeye geri süper kahramana dönüşmüş olursunuz hem
insanlara yardım ederek sevapta kazanırsınız ama namazlarınızı da aksatmayın lütfen bu arada çok dua edin umarım
yazdıklarım yardımcı olur TAMAMEN CİDDİYİM YAZDIKLARIMDA nokta.

hanes

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Gardaş ben zaten süperim

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hayal gücünün geniş olduğunu düşünüyorsan yeni bir kahraman oluşturup bununla ilgili karikatür vs yapabilirsin. Senaryo yazmak gibi. Sonra da ilgilenen şirketlerle iletişime geçersin.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
hmmm.gif

Son düzenleme:

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Bir makale okumuştum ve Kaptan Amerika gibi olmak mümkündü.

Tank.d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yazıdan anlıyorum ki yaş henüz kemale ermemiş.Merak etme hayatla tanışınca bunları düşünecek halin zamanın kalmayacak.Evlenebirsen eşinin süper kahramanı olursun anca daha da bişi bekleme derim.

İnsan Süper Kahraman Olabilir Süper Kahraman ne birader kahraman işte gidip türkiyeyi kurtarmak kurtartmak kurtarmak için adam toplamak

Abi yaşın muhtemelen benim yaşımın 2 katı falan neden öyle dedin ki şimdi 25 yaşımda da aynı düşüneceğimi umuyorum tahmin ediyorum yok aklın değişir adam olursun vırt zırt değil ben harbi diyorum cevap verdiğin için sağol yaşın kemale ermemiş demişsin kaç tahmin ettin merak ediyorum

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein dozu alıyorsun karıstırıosun muz falan işte gidiosun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiosun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.

Tank.d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN Üyeleri cidden niye kahraman olamayak la diyen varsa gelin de sohbet edelim işte

Tank.d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein dozu alıyorsun karıstırıosun muz falan işte gidiosun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiosun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.

keşke dediğinde ciddi olsaydın ama kim 11 şınav ve 7 kez dambıl kaldırmak için sağlığına zararlı olan 33 liraya bir ürünü boşa gideceğini bile bile alır ki

Tank.d

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayal gücünün geniş olduğunu düşünüyorsan yeni bir kahraman oluşturup bununla ilgili karikatür vs yapabilirsin. Senaryo yazmak gibi. Sonra da ilgilenen şirketlerle iletişime geçersin.

Sağol moderatör abi ben gerçek olmayı umuyorum inşallah :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
İnsan Süper Kahraman Olabilir Süper Kahraman ne birader kahraman işte gidip türkiyeyi kurtarmak kurtartmak kurtarmak için adam toplamak

Abi yaşın muhtemelen benim yaşımın 2 katı falan neden öyle dedin ki şimdi 25 yaşımda da aynı düşüneceğimi umuyorum tahmin ediyorum yok aklın değişir adam olursun vırt zırt değil ben harbi diyorum cevap verdiğin için sağol yaşın kemale ermemiş demişsin kaç tahmin ettin merak ediyorum
Tamam ben de olursun dedim zaten evlenince eşinin süper kahramanı olursun daha güzel ne olabilir ki çocukların benim babam süper kahraman der daha ne istiyorsun :)
2 gün önce doğum günümdü yaş 26 oldu :)
Ayrıca protein tozu yorumuna çok güldüm sen kola iç her türlü gazlı içeçek iç meyvesuyu iç işlenmiş yemekler ye sonra gel protein tozu zararlı de baya komik doğrusu :D

-LiteRary-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim 10 yaşında başla demişsin de yaş 13 ne kadar deneyimin var ki ?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Sen merak etme her çocuk gibi düşünüyorsun bizde nelere demedikki fikrimiz değişmiycek diye eğer 17 yşındam sonra hala bunları düşünüyorsan olacağın en iyi şey asker olur yada polıs...

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
tr şartlarında mümkün değil ama mantıklı düşünürsek en fazla iron man'e benzer bir şey yapılır oda ne kadar etkili olur bilemem.

KumJakUn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Asker ol vatana kendini feda et kendini kahraman gibi hissedersin hatta kahraman olarak anılırsın.

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Enterasan bir konudaki,enterasan yorumları okumak yapmamam gereken bir şeydi,lanet olsun.

Reaksiyon puanı
120
Bir forumda görmüştüm aynı soruyu, yardımcı olayım.

Kardeşinize en sevdiği oyuncağı almanız sizi onun süper kahramanı yapar.

Eşiniz varsa onu mutlu etmeniz onun süper kahramanı olmanızı sağlar.

İlk yardım bilin, cankurtaranlar her zaman kahramandır.

Bir pelerine ihtiyacınız yok. Yüzünüz gözünüz açıkken de uçağı yüksekte kalmış olan bir çocuğun kağıt uçağını alabilirsiniz.

Babanıza bir şeyleri taşırken bile yardım etmek sizi süper kahraman yapar.