Gardaş ben zaten süperim
Bu yazıdan anlıyorum ki yaş henüz kemale ermemiş.Merak etme hayatla tanışınca bunları düşünecek halin zamanın kalmayacak.Evlenebirsen eşinin süper kahramanı olursun anca daha da bişi bekleme derim.
Bir makale okumuştum ve Kaptan Amerika gibi olmak mümkündü.
Biraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein dozu alıyorsun karıstırıosun muz falan işte gidiosun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. Ondan sonra gidiosun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim. Çok iyi form tutarsın eğer benim dediklerimi yaparsan.
Hayal gücünün geniş olduğunu düşünüyorsan yeni bir kahraman oluşturup bununla ilgili karikatür vs yapabilirsin. Senaryo yazmak gibi. Sonra da ilgilenen şirketlerle iletişime geçersin.
Bence olur . Çünkü makale çok mantıklı gelmişti .sen inanıyor musun yeşil okçu sence gerçekte olur mu
Tamam ben de olursun dedim zaten evlenince eşinin süper kahramanı olursun daha güzel ne olabilir ki çocukların benim babam süper kahraman der daha ne istiyorsunİnsan Süper Kahraman Olabilir Süper Kahraman ne birader kahraman işte gidip türkiyeyi kurtarmak kurtartmak kurtarmak için adam toplamak
Abi yaşın muhtemelen benim yaşımın 2 katı falan neden öyle dedin ki şimdi 25 yaşımda da aynı düşüneceğimi umuyorum tahmin ediyorum yok aklın değişir adam olursun vırt zırt değil ben harbi diyorum cevap verdiğin için sağol yaşın kemale ermemiş demişsin kaç tahmin ettin merak ediyorum
Haha çok güzelmiş bu hocam çok beğendim
Sen merak etme her çocuk gibi düşünüyorsun bizde nelere demedikki fikrimiz değişmiycek diye eğer 17 yşındam sonra hala bunları düşünüyorsan olacağın en iyi şey asker olur yada polıs...İnsan Süper Kahraman Olabilir Süper Kahraman ne birader kahraman işte gidip türkiyeyi kurtarmak kurtartmak kurtarmak için adam toplamak
Abi yaşın muhtemelen benim yaşımın 2 katı falan neden öyle dedin ki şimdi 25 yaşımda da aynı düşüneceğimi umuyorum tahmin ediyorum yok aklın değişir adam olursun vırt zırt değil ben harbi diyorum cevap verdiğin için sağol yaşın kemale ermemiş demişsin kaç tahmin ettin merak ediyorum
Yanlış okuyup benim konuma yazdığını sandım tam yazıyırdum ki başlığı gördüm ve bende okudumEnterasan bir konudaki,enterasan yorumları okumak yapmamam gereken bir şeydi,lanet olsun.
Sana bunu yaptığım için üzgünümYanlış okuyup benim konuma yazdığını sandım tam yazıyırdum ki başlığı gördüm ve bende okudum![]()
Neyse önemli değil artıkSana bunu yaptığım için üzgünüm![]()