Cicişlere Kondomlu Taciz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bir Televizyon dünyasında ‘Cicişler’ olarak tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler evlerinin kapılarına kondom bırakıldığı gerekçesiyle şikâyetçi oldu

619254_detay.jpg

SERHAT ALAATTİNOĞLU / AHT
Televizyon kanallarında ve reklamlarda boy gösteren, “Cicişler” olarak adlandırılan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, evlerinin kapısına kondom bırakan yarı çıplak bir kişiden şikâyetçi oldu. Ersoy kardeşlerden Esra, şikâyetçi olarak gittiği karakolda olayı şöyle anlattı:
“Apartmandan dışarıya çıkmak üzereyken yarı çıplak bir kişiyi gördüm. Arkası dönük bekliyordu. Hemen evime dönüp kapıyı kapattım. Bir süre sonra kapıyı açınca iki adet kondom gördüm. Kondomları o kişinin koyduğunu sanıyorum. Bu sırada köpeğimiz kondomları ağzına alıp yemeye başladı. Şikâyetçiyim, yakalanmasını istiyorum” dedi.
Soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Savcılık da kondomların biyolojik inceleme amaçlı kriminal laboratuvarına gönderilmesine karar verdi.

haberturk

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Biraz önce gördüm bu haberi, gülmekten öldüm :lol:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hak ediyorlar bu kızlar..:D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Çok orijinal değil mi? :D Bence bu bi protestodur. Ben ortada taciz göremiyorum. :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Gecen gün aklımdan gecti dedim kurtulduk bu süper salaklardan derken yine yasam belirtisi gosterdiler.

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ahah, sadece bırakmalarına sevinsinler..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
İçeri girmedikLerine dua etsinLer :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Allahın idiotları ya .. Nasıl bir tiptir o :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Helal Amanda :D Aptal ötesi sarışın bunlar harbi.İnternette millet reklam koyar cicişler sizi yatağa bekliyor diye(defalarca gördüm bunun gibi bir şeydi) ona bir şey demezler ama buna derler.