Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Geliyor 1 kasıma kadar tatil ..

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] günlerdin din ve dindarlık üzerinden iyi reklam yapıyorsun. ama normal savunduğun düşüncede aynı şekilde 13 yıldır başımızda. dinimizi kendi içinde yaşa .. herkesin görüşüne saygı duy laf salatası yapma... herkesin dini kendine... ne değiştireceksin...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ya bu cocuk cok komikti aslinda ozleyecegim keratayi :) SıkışInca nasil da tuydu :)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] günlerdin din ve dindarlık üzerinden iyi reklam yapıyorsun. ama normal savunduğun düşüncede aynı şekilde 13 yıldır başımızda. dinimizi kendi içinde yaşa .. herkesin görüşüne saygı duy laf salatası yapma... herkesin dini kendine... ne değiştireceksin...

Sana laf eden olmadı, niye balıklama atladın şimdi? Antitezin varsa konuş, yoksa gölge etme.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sana laf eden olmadı, niye balıklama atladın şimdi? Antitezin varsa konuş, yoksa gölge etme.

bana laf etmen gerekir mi ? yazı yazarken senden izin mi alacağım.. ayrıca sana antitez verirsem ne olacak konuyu başka yere çeker açıklama yapamazsın.. ne yapalım huyunuz...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu konu maksadını aştı Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları doluşmuş o olmasaydı şuan var olabilirmiydiler?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ortada bir tartışma var, erken müdahale edilip seviyesizlik içeren mesajlar silinse bu kadar uzamazdı.
Madem bir müeyyide uygulanıyor, tartışma içinde olan 3 kullanıcıya da eşit olarak ceza verilmeliydi.

Ha, bu çifte standart uygulamaya şaşırdım mı ? Her zamanki gibi tabi ki hayır. Yazık...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Yıl olmuş 2015 hala o olmasaydı ile başlayan cümleler azalarak bitseniz artık da önümüze baksak yazık oluyor ülkeye bu kafalar yüzünden.Var etmek Allah'ın işidir bu kafayla bu kadarı sizi aşar fazla yormayın kendinizi.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Allah yaptı, yarattı ya da Atatürk sayesinde kurtulduk yerine o adamı anlamaya çalışsaydık çok farklı olurdu durumumuz. Diğer ülkeler o adamın fikirlerini örnek alırken biz ise yıllardır o bu şu diye çekiştiriyoruz. Milletçe artık rahat bıraksak ta rahat uyusa adam, onun yerine fikirlerini yaşatsak...

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Atama kimse laf edemez o bu ülkeyi işgalden kurtarmasa kimin torunları olucaktık kimsenin kimden haberi olucaktı Kimse Atamı kötülemesin bu ülke hepimizin ülkesidir çerkezi türkü kürdü alevisi lazı çeçeni azeri yabancısı biz kardeşiz daima kardeş kalıcaz Kalleşlere ödül vermedik tayizde vermeyiz Oyuna Gelme Türkiye Sende git oyunu kullan boşa gitmesin oyunuz boşa giderse kime gideceği belli adını bile söylemek istemediğim nefret ettim bir partiye gidiyor oyunuz lütfen bilinçli olun Kim gelirse gelsin bu ülkemin başına hepside para yiyecektir çalacak çırpacaktır Yok öyle şamda kayısı İnsanları kandırmayın artık Siyaset kardeşi kardeşe düşürmek değildir Bugünlerde kimin kime güveni var soruyorum size ? Sokakda geçen insana güveniniz varmı ? Kimin kime saygısı kaldı ? Nefretle yetişen toplum oldu insanlar yazıktır yazık Önyargılarınızı beyninizden atınız Bir etrafınıza bakın kim nedir kim neyin nesidir Herkesin oyu kendini ilgilendirir kim nereye veriyorsa verir saygı duyarım Siyaset insanları birbirine kalleş düşüren bir tezgahtır oyundur Siyaset bir kola bağlı olmak değildir Hepimiz özgürüz hepimiz zekiyiz hepimizin beyni var aklı düşüncesi var Kimse kusura bakmasın koyun değiliz bizi bir yerden bir yere sürüpde götürücek Ben şunu bunu yaparım diyipte yapmıyan milyon insan var lafada bakmam Ruha bakarım adammı diye Sıfatına bakarım sıfatlımı diye Konuşturmayın beni yoksa Türkiye gerçekleri kaldıramaz..

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
https://youtu.be/uszpVSAblaM

f5ce9ebce6833f143bee9dcc6acf3b3f.jpg

peki buna cevabınız ne olacak ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ulen yine sağ görüşü savunanlar banlanıp sol görüştekilere dokunulmamış. ne tırt yöneticileri var bu forumun. bu kafada adamlar ülkede hakim savcı konumuna gelince de aynısı oluyor işte. yuh diyorum size.

LogicErrorTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Önceki yorumların hiçbirini okumadım oralarda ne dönüyor bilmiyorum polemik vs. gerek yok böyle şeylere sadece başlığı görüp görüşümü yazmak istedim.
Benim gözümde CHP, bu yönetim kadrosuyla bitmiştir; Hakkari mitinginde Atatürk'ün posterlerinin yanında apo posterleri ve bayrak diye nitelendirilen terörist paçavralarının açıldığı bi görüntüye şahit olduk, o zamana kadar CHP adına bi umut vardı içimde...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hindistan bildiğim kadarıyla 200 sene belki de daha fazla ingiliz sömürgesinde kaldı hani hangisinin adı michael hangisinin adı john oldu ha dersen icraate bak yine gel bakalım.Adamlar zaten bizi istediği kılığa sokmuş kendiniz diyorsunuz kimse kimseye güvenmiyor vs vs.Anayasalarımız yönetim şeklimiz giyim kuşam olsun herşeyimiz onlar gibi olmuş zaten.Yalansa yalan diyin tarihi tarih kitaplarından öğrenmekle kalmayın biraz kafa yorun.Dilimiz zor diye arapça harfler bırakıldı böyle birşey olmaz japonya ne yapsın o zaman kimse bizim gibi dilini değiştirmedi çünkü millet geleneklerine bağlı.Daha çok şey sayılır da gerek yok.Kim olursa olsun beşerse hatası olur açın kuranı okuyun orda bile birçok peygamber hatası vardır ki sizler birine öyle inanıyorsunuz ki hatasız gibi her hareketi doğru gibi görüyorsunuz kısacası tapıyorsunuz tam manasıyla.Benimde atatürkün sevdiğim güzel düşünceleri var ama bu onun kusursuz olduğu manasına gelmez.Hala avrupa birliğine girmeye çalışıyoruz yanlış bence.Bu ülkenin bütün olumsuzlukları osmanlı zamanı yoktu neden acaba biraz düşünmek lazım.Kim olursa olsun eleştirmekten kaçınmam ben herkes beşerdir herkes hata yapar hata yapmayan insan yoktur.

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
CHP'li vekil Gürsel Tekin'in, halka, ağza alınmayacak küfür ettiği ortaya çıktı https://twitter.com/KaccSaatOldu/status/658606413435027461 bu yüzden verilmemeli

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
CHP'li vekil Gürsel Tekin'in, halka, ağza alınmayacak küfür ettiği ortaya çıktı https://twitter.com/KaccSaatOldu/status/658606413435027461 bu yüzden verilmemeli

Karşısına böyle bir dingil çıkıp bişey dediyse az bile demiş Gürsel Tekin

[video=youtube;4HA34NRPVlM]https://www.youtube.com/watch?v=4HA34NRPVlM[/video]

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
ulen yine sağ görüşü savunanlar banlanıp sol görüştekilere dokunulmamış. ne tırt yöneticileri var bu forumun. bu kafada adamlar ülkede hakim savcı konumuna gelince de aynısı oluyor işte. yuh diyorum size.

Haklısın, bu forumda bile çekemeyip engelliyorlar.
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] gibi birçok ikili tartışma içine girenleri göremeyip es geçen Züpper Moderatörlere de teşekkür etmeliyiz.

Artık teknoloji haberleri yerine yeni mesajlarda şu siyaset paylaşımlarını görmek insanın forumdan nefret etmesine sebep oluyor.

Burada insanların birbirine düşman olmasından başka hiçbir faydası yok.

Açılmasına izin verilmese ben de dahil böyle paylaşılmak yapmak zorunda kalmayız.

Yönetime geleneğinden dolayı teşekkür ediyorum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
forumun şuanki harap halinin sebebi de bu beceriksiz yöneticiler işte. 2 sene öncesine kadar her konuda onlarca yorum olurdu. şimdi tek yorum yazılmadan tarihe gömülüyor konular. üyelerin çoğunu bu şekilde adaletsizliklerle küstürüp forumdan kopardılar. bir çoğunu da aynı adaletsizlikle banladılar. hala daha akıllanmadılar. ne dostlukları bitirdiler bu herfiler be.

"o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler."

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
anketlerde chp'nin oyları arttıkça videolar gelmeye başladı :D

bunların amacı nerden oy çalabiliriz...

bu seçim katılımın en yoğun olduğu seçim olacak.. bu hiçbir şekilde akp'ye yaramıyor.. dün kafeci ile Muharrem İnce bugün Gürsel Tekin'den vurmaya çalışıyorlar... eee yanlış şeyler olmasına rağmen fikrim değişti mi hayır... bunlara faso fiso şeyler... Chp dinsiz diyenler iftiranın günah olduğunu bilerek islama gölge düşüren tezat kişilerdir... bunları ciddiye almayın ...
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] banlandı.. peki [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] keyfi mi banlandı.. ikiside banlandıysa niye konuşursunuz...

Togepi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir zamanlar saçı kapalı insanları sırf saçları kapalı diye insan yerine koymayan,din düşmanı partiye'ye mi? vizyon ve misyon sahibi olmayan sadece eleştiri yapmaktan öteye gidemeyen bir partiye mi? hayır vermiyorum

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bir zamanlar saçı kapalı insanları sırf saçları kapalı diye insan yerine koymayan,din düşmanı partiye'ye mi? vizyon ve misyon sahibi olmayan sadece eleştiri yapmaktan öteye gidemeyen bir partiye mi? hayır vermiyorum

hangi zamanlar bilgilenmek istiyorum...

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Chpnin başına kaşık koy yine aynı oyu alır chp seçmeni ülkeyi düşündüğü falan yok

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Zulm İle Âbâd Olanın, Âhiri Berbâd Olur!...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Chpnin başına kaşık koy yine aynı oyu alır chp seçmeni ülkeyi düşündüğü falan yok
Aynen bir ara hatırlarım haberde diyarbakırda bir esnafa soruyorlar neden hdp diye adamın cevabı muazzam diyor ki şu önümdeki tabureyi koy yine o oy alır başkası alamaz o kafa nasılsa bunlarında kafa öyle aynı cahil kesim hiçbirinin umrunda değil ülke.Neyse az kaldı ağızlarının payını alacaklar hak yine galip gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...