Çelişkili Bir Durum

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar merhaba

Ben blog oluşturmaya karar verdim ...Blog değince de ilk aklıma gelen blogspot oldu,ama maalesef orda byefsane.blogspot.com alınmış ...Bu adresi ben almış olabilirim ...Ben aldıysam nerden öğrenebilirim ilk sorum

ikincisi ise blogspot gibi blog oluşturabileceğim google'nin indexleyeceği tema vb.desteği fazla olan site önerebilirmisiniz

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Wordpress ve blogcu var. Wordpress tavsiye ederim gerçekten. Wordpress admin paneli blogspot 'dan daha iyi :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Google indexler mi wp'yi?

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Tabiki de indexler. Hatta blogspot 'dan daha fazla indexliyor galiba.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar merhaba

Ben blog oluşturmaya karar verdim ...Blog değince de ilk aklıma gelen blogspot oldu,ama maalesef orda byefsane.blogspot.com alınmış ...Bu adresi ben almış olabilirim ...Ben aldıysam nerden öğrenebilirim ilk sorum

ikincisi ise blogspot gibi blog oluşturabileceğim google'nin indexleyeceği tema vb.desteği fazla olan site önerebilirmisiniz

Nasil moderator oldunki sen onu merak ettim :)

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Buradan şifremi unuttum kısmını deneyebilirsin.

WordPress index'leme konusunda başarılı diye biliyorum. Ayrıca blog denilince akla gelen ilk servislerden biridir.

Farklı bir alternatif ararsan Tumblr'ı önerebilirim. Ancak index'leme yeteneği konusunda tam bir fikrim yok.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Nasil moderator oldunki sen onu merak ettim :)

Alakası nedir anlayamadım?

---------- saat 23:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:28 eklenmişti ----------

Buradan şifremi unuttum kısmını deneyebilirsin.

WordPress index'leme konusunda başarılı diye biliyorum. Ayrıca blog denilince akla gelen ilk servislerden biridir.

Farklı bir alternatif ararsan Tumblr'ı önerebilirim. Ancak index'leme yeteneği konusunda tam bir fikrim yok.

önemli değil denedim ben şifre kurtarmayı işe yaramadı:)Yarın wp'yi hallederim:)

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Wordpress'i Tek Geçerim
Hem Daha Kolay İndexler
Hemde Tema ve Eklenti Sorunu Yok
Wp Kur Kurtul!

Sadr-ı Cihan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Wordpress kullanmadım domain falan işleri ile uğraşmayıp tüm işleri ücretsiz halletmek için blogger a daldım ve memnunum.Herhangi bir sorunun olursa da cevaplayabilrim.Bu yüzden bana blogger daha iyi geliyor...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Wordpress kullanmadım domain falan işleri ile uğraşmayıp tüm işleri ücretsiz halletmek için blogger a daldım ve memnunum.Herhangi bir sorunun olursa da cevaplayabilrim.Bu yüzden bana blogger daha iyi geliyor...

Blogger'de istediğim kullanıcı adı alınmıştı ...Ben de wordpessden aldım hesabımı ...Türk sitesi kapalıydı ama ben wordpress.comdan direkt açtım...

Adresim ; byefsane.wordpress.com Şuan boş çünki önce tema ve dizayn'ı ayarlayacağım Wp'den detaylı anlayan var mı?