Öneri Casper Nirvana s500 Gta5 kasmadan nasıl oynanır?

Tturhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün aldığım bilgisayarım Casper Nirvana s500 e bugün GTA 5 yükledim ancak oyun biraz kasıyor, bana tavsiye verecek varmı rahat bir şekilde oynamam için

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
her yerde herkes casper almayın diye yırtınırken casper çöpü alırsan olacağı bu.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Sistem vahiyle iniyor galiba.

gremax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Confickerbelasî arkadaş dediklerine aldanma bugün asus Alsan acer Alsan lenovo alsan dell Alsan huawei alsan Intel irix xe ekran karti varsa hepsinde ayni performans alırsın bu ekran kartı direk intel geliştirmiş olduğu işlemci ve ram yükü alarak irix xe ekran kartına dağıtım yapar AMD apu sistemi gibidir. Kısacası RAM ve işlemci ne kadar iyiyse o kadar yüksek bir performans verir bu Intel iris de oyun için tasarlamış ekran kartı değildir tabi ki. Böyle marka çöp huhuhuehe diyenleri pek dinleme. Umarım anlamışsındır

Son düzenleyen moderatör:

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Confickerbelasî arkadaş dediklerine aldanma bugün asus Alsan acer Alsan lenovo alsan dell Alsan huawei alsan Intel irix xe ekran karti varsa hepsinde ayni performans alırsın bu ekran kartı direk intel geliştirmiş olduğu işlemci ve ram yükü alarak irix xe ekran kartına dağıtım yapar AMD apu sistemi gibidir. Kısacası RAM ve işlemci ne kadar iyiyse o kadar yüksek bir performans verir bu Intel iris de oyun için tasarlamış ekran kartı değildir tabi ki. Böyle marka çöp huhuhuehe diyenlerde sıfır bilgi sıfır donanım vardır. Umarım anlamışsındır
Casper ürettiği her şeyde kalitesiz, yeterli oldu mu? Laptoplarının neredeyse hepsinde performansı etkileyecek kadar ısınma söz konusu. Bir ekran kartının, 6-7 farklı modelde üretilmesinin ve farklı fiyatlarda olmasının bir sebebi var, bu şekilde örnek vereyim umarım anlarsınız.

gremax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Crucial model ram olması crucial model anakart olması xioxia model SSD olması Intel ya da AMD işlemci kullanıp bütün markalar ama daha kötü tamam kardeşim sen istediğin marka al holiganlik yapma marka kötülemek için her marka özel fiyat verir daha yuksek daha düşük olması onu belli etmez.