osmansertbasar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Pc kulaklığımdan çok sıkıldım yaz aylarında terletiyor olursa güzel olur olmazsa çıkan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...
çünkü shıftdelete.com çalısanlarından alıcagım en guzel hedıye olucakŞanslı bir takipçimize Casper Bluetooth Speaker hediye ediyoruz. Yarışmaya katılmak ise çok kolay.
Forumumuza üye olup bu konun altına Casper Bluetooth Speaker'ı neden istediğinizi bir cümle ile belirtmeniz yeterli olacak. Kazanan kişi bu yorumlar arasından seçilecek.
Hediyeyi kazanan, 13 Ağustos 2016 tarihinde saat 23:00'da Facebook sayfamız üzerinden yayınlanacak.
Kardeşimle spor yapıyoruz ve genelde bir arada takılıyoruz, belli aktiviteler yapıyoruz örneğin oyun oynamak, spor yapmak, yemek yapmak gibi bunları yaparkende müzik dinlemeyi seviyoruz, böyle bir speaker düşünüyorduk ama burda görünce bir katılayım dedim, gelirse bal pekmez olurŞanslı bir takipçimize Casper Bluetooth Speaker hediye ediyoruz. Yarışmaya katılmak ise çok kolay.
Forumumuza üye olup bu konun altına Casper Bluetooth Speaker'ı neden istediğinizi bir cümle ile belirtmeniz yeterli olacak. Kazanan kişi bu yorumlar arasından seçilecek.
Hediyeyi kazanan, 13 Ağustos 2016 tarihinde saat 23:00'da Facebook sayfamız üzerinden yayınlanacak.
Şanslı bir takipçimize Casper Bluetooth Speaker hediye ediyoruz. Yarışmaya katılmak ise çok kolay.
Şanslı
Elimdeki s4un hoparloru bozuk bana suan cok lazimŞanslı bir takipçimize Casper Bluetooth Speaker hediye ediyoruz. Yarışmaya katılmak ise çok kolay.