Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper gibi Türk şirketlerine olan şüpheli ön yargılarımızı böyle bir ürün ile sizin de katkılarınızla deneyimleyip bu konuda hem kendimi hem de etrafımdaki insanları bu düşüncenin aslında yanlış olduğunu bu ürünle ispatlamak istiyorum.
Ayrıca size de böyle yarışmalar yaparak firmaların üzerinde bulunan bu yanlış düşünceleri yıkmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum.
Son olarak katılan her forum üyesine de iyi şanslar dilerim.
Doğru düzgün bir bilgisayarım yok hala xp kullanıyorum sadece film izlemek için hoparlör bozuk ama idare ediyorum bu hediyeyi verirseniz sevinirim hayatımda ki ilk çekiliş hediyesini vererek bir ilk olursunuz
İstiyorum çünkü kaç kere böyle yarışma yapıldıysa siz ve diğer teknoloji sitelerinden bir kere dahi bişe alamadım şansın bir kere benle olmasını istiyorum sesimi bir kere duyun
3 hafta sonra Karadenize kampa gidecez. Aracımızın müzik aksamı kaliteli değil. Kampta müziksiz geçmeyeceği için böyle bir speakera ihtiyacımız var. Çekiliş bize çıkarsa çok mutlu oluruz.
sınıfta çocuklara video gösterirken pc den çok az ses çıkıyor vede kimse anlamıyor bunun sayesinde ses hereyere ulaşacak ve çocuklar daha iyi video izleyecek daha kolay öğrenecekler..
Sevgili Sdn
Gerçekten istediğim bir şey için vazgeçmedim; dürüstlüğü,fedakarlığı insanlara faydalı olma çabanızı hissettim, bununla birlikte bu projenin bir parçası olmak istedim, kendimce yorumlarda,beğenilenlerde,paylaşımlarda bulundum;belki uzaktaydım ama sanal ortamda hep birlikte bir aile gibi olduk üyeler,çalışanlar vs sevdiğiniz biri sizden uzak olabilir ama ondan size kalan bir hatıra onu size hep hatırlatır, casper bu açıdan, unutmamak ve unutulmamak için güzel bir hatıra..