Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstiyorum çünkü höparlörüm yok, Masaüstünden sessiz oyun oynayamıyorum ayrıca müzik dinleyemiyorum ve liseye gectim youtubedan ders videoları izleyemiyorum. bu arada yaş sınırı yok dimi.
Şimdi SDN olarak ne kadar cömert olduğunuz zaten biliyoruz. Ama şimdiki fark olarak acaba bu defa aynı cömertliği bana yapacak mısınız merak ediyorum. Eyer bana çıkamaz ise kessinlikle tanıdıklarınıza gönderiyorsunuz anlamına gelmektedir ki bu sizin isminize çok zarar verir bilginiz olsun. Şimdi o Elinizdeki hoparlörü yavaşça adresime kargolayınız.
Casper Bluetooth Speaker ı istiyorum çünkü müzik sevdalısı olan biri olarak casper gibi kaliteli bir markanın ürünün kullanmak isterim telefonumun ses çıkışı çok az olduğu için istediğim hazzı hiçbir zaman alamadım kazanırsam çok mutlu olurum .
Çok İstiyorum Çünkü Bilgisayarımın Hopalöründen çok az Ses Geliyor Bilgisayarım Laptop Olduğu İçin Herhalde Beni Seçerseniz Size Çok Çok Dua Ederim Şimdiden Teşekkür Eder Allah Razı Olsun İnşallah Bana Çıkar.. <3
Ben bunu almak istiyorum çünkü müzik beni rahatlatan tek şey. Okuldan çıktıktan kafam çok dolu ve ağrıyor bir şekilde çıkıyorum ve beni rahatlatan müzik oluyor. Yurtta okuldan sonra ilk işim üstüme rahat bir şeyler giyip müzikle birlikte uyumak oluyor. Hatta geçen sene bir ameliyat olmuştum ve çok korkuyordum ve ameliyata girmeden önce kendimi rahatlatabilmek için şarkı söyleyip ameliyata girmiştim. Müziğin ruhumu rahatlattığını hissediyorum, hatta bu gönderiyi görmeden yalaşık bir saat önce bluetooth hoparlör araştırmıştım internetten ve hemen sonrasında facebook ta bu gönderiyi gördüm ve aslında çok şanssız olduğum için bunları kazanamayacağımı düşünürüm ama internette araştırmamdan hemen sonra bu haberi görmem bana çok ilginç geldi ve bence bunu kazanabilirim. Gerçekten çok istiyorum ve aynı zamanda beleş mal. Biriktirdiğim parayı vermem en azından