Sfatihmehmed
Asistan
Evet... Canım sıkılıyor. Genel Cerrahım (Henüz gelismedim) hastanede su anda isim yok. Acil nöbetim 3 gün sonra. Off ne yapabilirim. Bi şeyler yazın konuşalım işte ?
oyun oyna bilgisayar/telefonEvet... Canım sıkılıyor. Genel Cerrahım (Henüz gelismedim) hastanede su anda isim yok. Acil nöbetim 3 gün sonra. Off ne yapabilirim. Bi şeyler yazın konuşalım işte ?
Sıkılan sıkılanin halinden anlarBenimdeee. ;(
Pek aram yok oyunlarlaoyun oyna bilgisayar/telefon
What? AsdfTartışma başlıyor forum gg olcak:{
AMD intelden daha iyi.
Ve nvidian daha iyi.
@VECTORRRTartışma başlıyor forum gg olcak:{
AMD intelden daha iyi.
Ve nvidian daha iyi.
??Sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz derler hocam.![]()
Hobim çalışmak ama evden cikamiyorum yani hastane de isim yokTavsiyem hobinizi yapın. Mesela hobiniz teknoloji ise bu forumda dolaşın, teknoloji videoları izleyin. Çok iyi oluyor.
Ya da mesela dondurma yemeyi çok mu seviyorsunuz, o zaman dondurma alın ve istediğiniz kadar yiyin (Ramazandayız yani iftardan sonra eğer oruç tutuyorsanız) yani sizi mutlu edecek ama sıkmayacak şeyler yapın. Eğer bunları yapmazsanız genelde "Ana ne zaman bu saate geldik" dersiniz. Yani zaman çabuk geçer. Ve zaman çabuk geçiyorsa boş geçiyordur.Hobim çalışmak ama evden cikamiyorum yani hastane de isim yok
Iftardan sonra dondurmaya yer kalacağını sanmıyorum ?? Hastalara biz sürekli diyoruz iftardan sonra fazla yemeyin mideniz yanmasın, bizi görseler iftar da ne derler acaba?Ya da mesela dondurma yemeyi çok mu seviyorsunuz, o zaman dondurma alın ve istediğiniz kadar yiyin (Ramazandayız yani iftardan sonra eğer oruç tutuyorsanız) yani sizi mutlu edecek ama sıkmayacak şeyler yapın. Eğer bunları yapmazsanız genelde "Ana ne zaman bu saate geldik" dersiniz. Yani zaman çabuk geçer. Ve zaman çabuk geçiyorsa boş geçiyordur.
Harbiden sigara içmeyin deyip sigara içiyor musunuz? (!)Iftardan sonra dondurmaya yer kalacağını sanmıyorum ?? Hastalara biz sürekli diyoruz iftardan sonra fazla yemeyin mideniz yanmasın, bizi görseler iftar da ne derler acaba?
Hayır ben içmiyorum ama içenler vardır. Ben bizim hastane de tatlı yemeyin deyip iftarda 5-6 parça baklava yiyen, fazla yemeyin diyip 7 tane lahmacun yiyen diyetisyen biliyorum ??Harbiden sigara içmeyin deyip sigara içiyor musunuz? (!)
Siz hastanede çalıştığınızdan emin misiniz? (!)Hayır ben içmiyorum ama içenler vardır. Ben bizim hastane de tatlı yemeyin deyip iftarda 5-6 parça baklava yiyen, fazla yemeyin diyip 7 tane lahmacun yiyen diyetisyen biliyorum ??
Iyiydi bu? Maalesef eminim geçen sene öyle gördüm ama bu sene birlikte iftar yapamadıkSiz hastanede çalıştığınızdan emin misiniz? (!)
Harbiden sigara içmeyin deyip sigara içiyor musunuz? (!)
Ben bizim hastane de tatlı yemeyin deyip iftarda 5-6 parça baklava yiyen, fazla yemeyin diyip 7 tane lahmacun yiyen diyetisyen biliyorum ??
Bırakmaya çalışın. Bizim orada bazı hemşireler içiyor sonra da BeN hemşireyim işte bundan nefret ediyorum. Babam küçükken çok içerdi. O yüzden içmek istemem. Üni de sevgilimden ayrıldığımda 2 3 adet içmiştim o günden beri ağzıma sürmüyorum çok şükürBizim kitabımızda Saf suresi 2. ayette, "Ey iman edenler, yapmadığınız şeyleri niçin söylersiniz?" diye buyurur, Cenab-ı Allah.
Ara sıra maalesef ki şu sigara denen meretten içtiğimiz oluyor. O yüzden hayatım boyunca kimseye "Bunu içme" diyemedim. Demek istediğimde de yüzüm kıpkırmızı oldu, diyemedim.
Çok denedim, olmadı lakin. Çevremde bırakan çok insan oldu aslında. Ben az içerim, iki hatta üç günde bir paket içerim. Lakin günde iki, üç paket içen insanlar çok kolay bıraktılar da biz başaramadık maalesef. Galiba bu bize baba mirası gibi bişey.Bırakmaya çalışın. Bizim orada bazı hemşireler içiyor sonra da BeN hemşireyim işte bundan nefret ediyorum. Babam küçükken çok içerdi. O yüzden içmek istemem. Üni de sevgilimden ayrıldığımda 2 3 adet içmiştim o günden beri ağzıma sürmüyorum çok şükür
diyetisyenlerin amacı zayıflatmak zayıf kalmak değilkiSiz hastanede çalıştığınızdan emin misiniz? (!)
Valla ikisine de gider!Güleyim mi? Üzüleyim mi bilemedim ??
Valla 100 ve üzeri kilo bir diyetisyenle muhabbette baya eğlenceli olurdu ha!diyetisyenlerin amacı zayıflatmak zayıf kalmak değilki![]()
Zaten öyle ???Valla ikisine de gider!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla 100 ve üzeri kilo bir diyetisyenle muhabbette baya eğlenceli olurdu ha!![]()