Call Of Duty: World at War | Ön İnceleme

Bu konuyu okuyanlar

Nemesis

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,765
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
logowx0gu7.jpg




Bu zamana kadar piyasaya “Dünya Savaşları” konusundan esinlenmiş birçok oyun sürüldü. Çıkan oyunlardan kimileri başarılı birer seriye dönüştü, kimileri ise hafızalarımızdan silindi.



Call Of Duty bu başarıyı yakalayıp, her yeni oyununu oynatan bir seri haline geldi. Call Of Duty, Call Of Duty 2 ve Call Of Duty: Modern Warfare de ki başarısı ile adından sıkça söz ettiren Infinity Ward, Call Of Duty 3 oyununda olduğu gibi yeni çıkacak olan oyunu Treyarch stüdyolarına postaladı. İçinizden hemen “kötü bir oyun mu olacak yani” demeyin. Zira uzun süredir oyun üzerinden çalışıyormuş firma ve Call Of Duty 3 gibi aceleye gelmeyeceğini de belirtiyorlar. Peki oyunda neler var buyurun hep birlikte bakalım.

Call Of Duty: World At War

Cod 4 ile 2. Dünya Savaşı temasından tamamen uzaklaşmış ve günümüz şartlarına dönmüştük. Yeni oyunla birlikte dünya savaşı temasına kaldığım yerden devam ediyoruz. Oyun, Pasifik cephesinde verilen mücadeleyi ve savaşın bitmesine yakın Avrupa da ki son zamanları konu alıyor. Yani bir bölümde Japonlara karşı savaşırken, diğer bölümde ise Almanlara karşı savaşacağız. Unutmadan söyleyelim artık askerimiz yüzmeyide öğrenmiş bulunmakta.

World Ar War, Call Of Duty 4’ün mükemmel optimize edilmiş olan grafik motorunu kullanacak. Grafik motorunu biraz daha geliştirdiklerini söyleyen yapımcılar, özellikle çevre etkileşimi ve patlama-yanma efektleri üzerinde yoğun çalışmışlar.

Call Of Duty 3’ün başarısının daha düşük olması yüzünden şüpheli yaklaştığımız oyun umarız korktuğumuzu başımıza getirmez. Infinity Ward yine aynı taktiği kullanarak başka bir proje üzerinde yoğunlaştığını belli ediyor. Treyarch bu işi başarırsa, yılda birden fazla Call Of Duty oyunu görebiliriz.



Künye


Tür: FPS
Yayıncı: Activision
Yapımcı: Treyarch
Platform: Pc, Xbox 360, PS3
Çıkış Tarihi: 2008 Sonu





Yazan: Hakan Keskin
Bilgi: Call Of Duty
SDN - SDN...

 

Be5tE

Müdavim
Katılım
22 Nisan 2008
Mesajlar
7,341
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Yine çok başarılı bir yazı olmuş Nmss .

Teşekkürler.
 

october

Asistan
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
259
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Trailerları izlerken nedense aklıma Medal Of Honor: Pacific Assault geldi :wassat:
 
Üst