Call Of Duty Modern Wirefire 2 Yapay zeka Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tru3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tru3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu oyunda bir hata yakaladım, oyunun son kısmına geçişte komutanla birlikte boş bir arazide elinizde kanasla ilerliyorsunz sonra yolda bir kaç askeri öldürdükten sonra yolun kenerından iple aşağıya sarkıp iki askeri öldürüyosunuz sonra tünele girince sigara içen bi asker var komutan sola geçiyo sonra askerler geliyo siz komutanı takip etmez tünelden tekrar dışarı çıkar bi köşeye saklanırsanız askerlerin kontrol için dışarı geldiğini görürsünüz işte hata bu noktada ortaya çıkıyor, askerler gelip yerdeki ölü askerleri gördükten sonra sabit bir şekilde duruyorlar, ben bir tanesini kanasla vurdum hiçbiri hareket etmedi sonra silahta susturucu var diye diğer silahı denedim yine hareket yok sonra kendimi gösterdim tekrar köşeye geçtim yine birşey yok en sonunda yanına gidip askerleri bıçakla öldürdüm yine hareket yoktu.

Sormak istediğim bu gibi hataları ve önerileri activision'a gönderme gibi bir şansımız var mı? Bence görülen hatalar olmamış dediğimiz yerleri oyunun yapımcılarına iletmek sonraki oyun için daha başarılı bir çalışma ortaya koyabilir ki bu Call Of Duty Warfire sa kesinlikle yapılmalı:) Arıca hazır konuyu açmışken şunu da söylemek istiyorum grafik oldukça başarılı fakat sanki bir plato havası var yani sanki stüdyoda bi plato kurulmuş gibi; 3 boyutlu tepelerin ardındaki dağlar resim gibi duruyor bu pek hoş bi görüntü değildi. Ama gayet başarılı bir oyun, tavsiyem veteran da oynayın.