Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorununuzu bu kadar kısa ve öz açıklamaya çalışmanız size cevap gelmemesine neden olabilir mi? Zira o kadar çok sebep akla geliyor ki...
Sorular:
- Çökme nasıl bir çökme, Aldığınız hata ne? Hangi siteye girerken oluyor? Sitenin içeriği ne? En son sistem taraması ne zaman yaptınız? vs.vs....
Anlattığın kadarıyla verebileceğim ihtimaller:
- Çökme tüm browserlardan bir siteye girince oluyorsa sorun sitede olabilir
- Çökme, tüm browserlardan herhangi bir siteye girdiğinde oluyorsa sorun bilgisayarından kaynaklı olabilir
Lig tv izleme sitesi ne kullanıyor?
Yani flash player mı, java falan mı? Bunlardan biridir muhtemelen. Browserlarına ve pc'ne ait bu yazılımları güncelleştir.
yaptığım şeylere anlatıcam belki bunlardan kaynaklıdır,bi pc ciye götürdüm orda perfectxp yuklemiş pc ye formatta,eve geldim virüs doluydu pc,sonra ben format attım kendi home cdimle,sonra internette yazı gördüm,homu u pro.ya çevirin diye onu uyguladım,xp home yazısı xp pro. oldu,sonra bi siteden aktivasyon indirdim,tek tıkla aktivasyon yaptı dosya,böyle işte sonra baktığımda tüm browser lar bazı sitelerde direk çöktü, şuan tüm herşey güncel ama
En baştan bunları söyleseydin ya kardeşim Neyse...
Bence sen sağlam bir işletim sistemi bul ve onu kur. Sonra bilmediğin yerden onu perfect yap bunun yazısını değiştir laflarına kanıp her yerden program kurmamalısın.Diğer yollar yine seni uğraştırır diye düşünüyorum. Çünkü işletim sistemine yapmadığını bırakmamışsın