Bütün browser larımın çökme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
kullandığım tüm browser lar bi siteye giriyorum mesela açmıyo hep çöküyo,ne yapmam gerek acaba

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bi kişe bile cevap yazmazmı ya hiç mi bilen yok bunu

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sorununuzu bu kadar kısa ve öz açıklamaya çalışmanız size cevap gelmemesine neden olabilir mi? :) Zira o kadar çok sebep akla geliyor ki...

Sorular:
- Çökme nasıl bir çökme, Aldığınız hata ne? Hangi siteye girerken oluyor? Sitenin içeriği ne? En son sistem taraması ne zaman yaptınız? vs.vs....

Anlattığın kadarıyla verebileceğim ihtimaller:
- Çökme tüm browserlardan bir siteye girince oluyorsa sorun sitede olabilir
- Çökme, tüm browserlardan herhangi bir siteye girdiğinde oluyorsa sorun bilgisayarından kaynaklı olabilir

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bazı sitelere girerken çöküyor,site adı verirsem reklama girmez mi?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Adobe shockwave player yüklü ise özellikle buyuk flaş dosyalar olan olan sitelerde cokmeler oluyor shockwave player'i kaldır düzelir..

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
yok ligtv izleme sitesi

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
şimdi kardeş...

Lig tv izleme sitesi ne kullanıyor?
Yani flash player mı, java falan mı? Bunlardan biridir muhtemelen. Browserlarına ve pc'ne ait bu yazılımları güncelleştir.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bazen justin den yayın bazen başka yerlerden,özelden atim istersen adres vermek yasak değilse

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ya yaz gitsin. +18'lik durum söz konusu değilse sorun olmaz :) Teknik bir sorunu çözmeye çalışıyoruz sonuçta.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ligtvdevu.net ve google da tüm ligtv izleme adresleri çöküyor direk,sorun bende mi yoksa sitelerde mi bana bildirin ve napmam gerek söyleyin lütfen

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bende izliyor kardeş. sorun yok.

chrome 3,0, java, flash vs. güncel...

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Evet sorun yok sitede ama kaspersky uyarı verip siteye sokmuyor.Antivirüs varsa onu kapat öyle dene.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
yaptığım şeylere anlatıcam belki bunlardan kaynaklıdır,bi pc ciye götürdüm orda perfectxp yuklemiş pc ye formatta,eve geldim virüs doluydu pc,sonra ben format attım kendi home cdimle,sonra internette yazı gördüm,homu u pro.ya çevirin diye onu uyguladım,xp home yazısı xp pro. oldu,sonra bi siteden aktivasyon indirdim,tek tıkla aktivasyon yaptı dosya,böyle işte sonra baktığımda tüm browser lar bazı sitelerde direk çöktü, şuan tüm herşey güncel ama

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
En baştan bunları söyleseydin ya kardeşim :D Neyse...
Bence sen sağlam bir işletim sistemi bul ve onu kur. Sonra bilmediğin yerden onu perfect yap bunun yazısını değiştir laflarına kanıp her yerden program kurmamalısın.Diğer yollar yine seni uğraştırır diye düşünüyorum. Çünkü işletim sistemine yapmadığını bırakmamışsın :P :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
orijinal pc cime gittim ordan xp pro sp2 aldım,bugün kurdum şuan herhangi bi problemim yok,cevaplar için saolun....