seçiL dedi ki:herkes doyasıya burnunu karıştırsın hatta bunu tüm dünyaya yayalım
hadi fun club kuralım..burnunu karıştıranlar club
Troy dedi ki:Sansal80 dedi ki:Bende tam şimdi karıştırıyordum ..
klavyeni görmek istemeyiz.
okuma sendeadnaaaaaan dedi ki:biri konuyu degiştirsin yaa +(
seçiL dedi ki:okuma sendeadnaaaaaan dedi ki:biri konuyu degiştirsin yaa +(
seçiL dedi ki:puffffffffffffffffffffffff fikir sundukkk sizeee aaaaa bide beğenmiooo ....
EzOhİsTaN dedi ki:süper bi konu ahahahahhaha
burnumu karıştırmıyorum diyen yalan söyler bence
şimdi karıştırmıo olsa bile küçükken karıştırmıştır kesin! hem ben, burnunu karıştıran çocukları bebekleri çok sevimli bulurum böle fotoğraflarını filan çekesim gelir
EzOhİsTaN dedi ki:ders 1: burnunu çok karıştıran kadınlara sümüklü naciye
" " " erkeklere ise sümüklü naci denir.
sümük bir insanın nefes almasını engelleyen gereksiz bişeydir ve bu gereksiz şeyin nasıl oluştuğu hakkında hiçbi fikrim yok.
ama tabi insanlar büyüdükçe mendile sümkürerek burun karıştırma yöntemini geride bırakırlar.... ama burun karıştırmak çocukluğumuzun anılarındandır hehe
seçiL dedi ki:herkes doyasıya burnunu karıştırsın deyip konudan ayrılıyorum iyigeceler
patrick dedi ki:
ay şimdi kusucam +( +(
Burnun gözyaşları..
Ağlamak nasıl rahatlatırsa insanı sümkürmekte öyle rahatlatır..
Her iki durumda da mendil vazgeçilmez materyaldir..
Bazen her iki akıntı kafa kafaya verirler ki;
buna 'salya sümük ağlamak' denilir..
Ancaaak..; !
sümük yükte ağır pahada hafif olsada
gözyaşı bazen paha biçilemeyecek kadar kıymetlidir..
bknz.
gribal ve tribal enfeksiyon..
-----------------------------------------------------------
SÜMÜK YEMEK YARARLI MI?
Avusturya’daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.
Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, “Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir” diye konuştu.
MENDİLLE DEĞİL PARMAKLA
Burnun parmakla karıştırılmasının “mekanik bir temizlik” olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.