• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Burada yaşlanmak :)

Evet arkadaşlar; ben yaklaşık olarak 2005 yılından beri takip ederdim sdn'yi ve sonraki yıllarda üye olmak bu güzel sitenin içinde bulunmak istedim ve üye oldum. Nerdeyse 6 yıl geçti buradan ve ömürden hızlı da aktı, ben isterim ki burada yaşlanmayı buradaki arkadaşlarımla beraber ne güzel bir duygu ve düşünce dimi :) Sevdiğin insanlarla burada hep beraber zamanla yaşlanmak, ve hep iletişim halinde olmak, umarım 10 yıl sonrada inşallah bu yazımızı okuruzda içimizden "vay be" deriz ! Allah hepimize ve sdn'ye bol ömür ve mutluluk versin :)

Dernek kurmayalım mı Türkiye çapında :D

Amin. :) Seviyorum burayı. Dediğim gibi Takıldığım ve vazgeçemediğim Tek sosyal ağ.

kirmizi-gul-resimleri.jpg

Yıllar sonra bunu kurumuş halde bulmak istiyorum.. :yes:

Güller çok güzelmiş teşekkürler adrasa :)

Bir zaman PCnet forumunda cok takilirdim. Sonradan haksizlik yaptilar ve nedenini bilmedigim bir sekilde uzaklastirildim. O gunden beridir girmiyorum ve Google'da bazen kendi basliklarima rastliyorum vay be, ne gunlerdi diyorum. Artik bu forumdayim, cok hos bir havasi var. Umarim uzun yillar bu forumda kalacagim :)

AgentForce, paylasımlarını artık burada gorebılırız :)