- Reaksiyon puanı
- 2,001
salçalı efsaneMakarna+Sarımsaklı yoğurt yemeyen çok şey kaybeder salçalı sosta iyi oluyor
salçalı efsaneMakarna+Sarımsaklı yoğurt yemeyen çok şey kaybeder salçalı sosta iyi oluyor
Sana bir tavsiye, Makarna+Sarımsaklı yoğurt bir de nane ekle.Makarna+Sarımsaklı yoğurt yemeyen çok şey kaybeder salçalı sosta iyi oluyor
Hocam büyük ihtimalle çoğumuz bu yazdıklarımızı hergün yiyemiyoruz (bende dahil) Yani altın kaplamalı kobe bifteği yemiyoruz. Ucuz malzemelerle harika yemek yapmak mümkündür hocamBu konuya girip millet fakir değil baksana herkesin yemeği bolca var diyen biri var mıdır acaba? Neyse...
Feminist yedim. Ah o dündü, bu gün nohut ve pilav yedim.
5-6 kere ?Günde Kaç Kere Tuvalete gidiyorsunuz ?
Aslında hoş olmadığını söyleyenler haklı olabilir ama 1000 lerce yemek resmi var bende sadece kendi çapımda acemice kendi çektiğim resimleri paylaşmak istiyorum ve insanlar her paylaşılan a her resme tepki gösteriyorlar insanlara göre her şey sakıncalı misal araba alacak güçte yok insanlarda o zaman arabalar hakkında sohbet etmekte sakıncalı olabilir tabii ki her olumlu ve olumsuz düşünceye saygı duymak lazım düşünsenize saygı duyuyorum teşekkür ederimBöyle bir konunun açılması hiç hoş olmamış. Olan var, olmayan var.
Bende bugün döner çikolata pizza yedim söylemesi ayıp??Evet sofranızda hangi yemek menüsü var ve bugün ne yediniz bizlen birlikte yediğiniz yemeğin fotosunu paylaşıp ismini söylermisiniz
Peki size bir soru erkekler mi daha güzel yemek yapar yoksa kadınlar mı aşçılık erkek mesleğimidir kadın mesleği mı o halde bu beyefendiler niçin evde yemek yapmazlar
Dikkat ediyor musun bilmiyorum ama sorduğun sorular insanların hep özeli ile alakalı sorular.Açtığın konudaki soruları bir kağıda yaz ve dışarda tanımadığın bir adamın bu soruları sana sırasıyla sorduğunu hayal et bakalım ne düşünürdün ben şahsen bu kadar bilgiyi neden öğrenmek istiyorsun amacın nedir diye sorardım.Senin her konuna cevap yazan bir üye olduğunu düşündüğümüzde onlardan topladığın verileri bir yere yazsak samimi söylüyorum yakın bir arkadaşımdan daha çok bilgim olur o kişi hakkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında hoş olmadığını söyleyenler haklı olabilir ama 1000 lerce yemek resmi var bende sadece kendi çapımda acemice kendi çektiğim resimleri paylaşmak istiyorum ve insanlar her paylaşılan a her resme tepki gösteriyorlar insanlara göre her şey sakıncalı misal araba alacak güçte yok insanlarda o zaman arabalar hakkında sohbet etmekte sakıncalı olabilir tabii ki her olumlu ve olumsuz düşünceye saygı duymak lazım düşünsenize saygı duyuyorum teşekkür ederim
Offff misss gibi. Keşke benimde mangal yapacak büyük bir balkonum olsa. Bir keresinde benim küçük balkonda denemeye kalktık olmadı hep dumanı üst katlara gidiyor ?