Vatan Bilgisayarda şuan 1350 s3 alıcağıma bunu almayı tercih ettim. Uzun süreli kullanmak istiyorum çünkü.Eğer fiyat uygunsa güzel seçim yapmışsın, Şimdiden hayırlı olsun.
Vatan Bilgisayarda şuan 1350 s3 alıcağıma bunu almayı tercih ettim. Uzun süreli kullanmak istiyorum çünkü.
Çok teşekkür ederimBence 3'ü 5'i hesap edip bilinmedik yerlerden alışveriş yapma, fiyat fena değil, dediğim gibi güzel seçim yapmış ve kararınıda vermişsin bundan sonrası aklının karışması olur zaten, tekrar hayırlı olsun.![]()
Çok teşekkür ederimİyi bir tercih. Telefonu aldığına pişman olmayacaksın.
Çok teşekkür ederim alıcağım bugün inşallah aldıktan sonra sorucağım şeyler mutalak olucaktır.Öğrenmek istedigin bir şey varsa buradayım![]()
Bence 3'ü 5'i hesap edip bilinmedik yerlerden alışveriş yapma, fiyat fena değil, dediğim gibi güzel seçim yapmış ve kararınıda vermişsin bundan sonrası aklının karışması olur zaten, tekrar hayırlı olsun.![]()
Garantisi yok galiba.
sanırım o site Doğuş Holding'in, her ne kadar ürünlerini kullanmamayı ve kanallarını izlememeyi tercih etsemde güvenilir gibime geliyor, Doğuş Holding çok büyük bir holding çünkü.. (yiğidi öldür hakkını yeme misali)
Ben o siteyi kastetmedim zatenbenimkisi naçizane uyarıydı sadece.
![]()
Afedersin o zamannese sonuçta dikkat ucuz etin yahnisi misali
![]()
Malzeme kalitesi berbat