Bugün Lg Nexus 4 Alıyorum Son Bir Defa yorumlarınızı alıyım arkadaşlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan q0kh4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bugün gidip kısmetse nexus 4 ü alıcağım son bir yorumlarınızı alıyım şimdiden teşekkürler. Eğer bilmedğim bir şey varsa telefonla ilgili kararımı değiştrebilirim.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer fiyat uygunsa güzel seçim yapmışsın, Şimdiden hayırlı olsun.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Eğer fiyat uygunsa güzel seçim yapmışsın, Şimdiden hayırlı olsun.
Vatan Bilgisayarda şuan 1350 s3 alıcağıma bunu almayı tercih ettim. Uzun süreli kullanmak istiyorum çünkü.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Vatan Bilgisayarda şuan 1350 s3 alıcağıma bunu almayı tercih ettim. Uzun süreli kullanmak istiyorum çünkü.

Bence 3'ü 5'i hesap edip bilinmedik yerlerden alışveriş yapma, fiyat fena değil, dediğim gibi güzel seçim yapmış ve kararınıda vermişsin bundan sonrası aklının karışması olur zaten, tekrar hayırlı olsun. :)

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi bir tercih. Telefonu aldığına pişman olmayacaksın.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bence 3'ü 5'i hesap edip bilinmedik yerlerden alışveriş yapma, fiyat fena değil, dediğim gibi güzel seçim yapmış ve kararınıda vermişsin bundan sonrası aklının karışması olur zaten, tekrar hayırlı olsun. :)
Çok teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İyi bir tercih. Telefonu aldığına pişman olmayacaksın.
Çok teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öğrenmek istedigin bir şey varsa buradayım :)
Çok teşekkür ederim alıcağım bugün inşallah aldıktan sonra sorucağım şeyler mutalak olucaktır.

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2

sanırım o site Doğuş Holding'in, her ne kadar ürünlerini kullanmamayı ve kanallarını izlememeyi tercih etsemde güvenilir gibime geliyor, Doğuş Holding çok büyük bir holding çünkü.. (yiğidi öldür hakkını yeme misali)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sanırım o site Doğuş Holding'in, her ne kadar ürünlerini kullanmamayı ve kanallarını izlememeyi tercih etsemde güvenilir gibime geliyor, Doğuş Holding çok büyük bir holding çünkü.. (yiğidi öldür hakkını yeme misali)

Ben o siteyi kastetmedim zaten :) benimkisi naçizane uyarıydı sadece. :)

excuseme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ürün distribütör garantili olması lazım satıcı firma kliksadır kendi sitesinde ürünün fiyatı piyasayla aynı sanırım distribütör garantili istersen firmaya mail atıp gerekli cevapları alabilirsin

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ben bu sabah 1.400 e satın aldım. 2 gün içerisinde elimde olucak. biraz araştırdım. s3 ile nexus arasında kaldım. nexus u seçtim. allah utandırmasın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nexus 4 kullanıcı olarak bi kaç şey var söylemem gereken.
1- telefonu bir zemin üzerine koydugunda arka tarafta bulunan hoparlör tamamen kapanıyor zil sesini duyamıyorsun. Buna dışa verdigin müziklerde dahil. Yeni bir sürüm cıkartmıslar sacma bir cıkıntı ile düz zeminde ses engeli kalkıyormus.
2- stock romda elinizi alttan yukarı cektignzde google now acılıyor. İstemediniz zamanda açılıyor oyunda vs de dahil biraz gıcık edici.
3- ana ekrandaki google arama cubuguda kalmıyor. telefonda kurcalamadık yer bırakmadıgınızda bu gözünüzü buna dikiyorsunuz. seni kaldıracam ulan !
4- android cok hızlı calısmasına ragmen stock romunda stockluguda bukadar olmaz touchvizdeki özellikleri aramıyor degilim.
5- kamerası okadar iyi degil.

Sonuc olarak gördüğüm eksiler bunlar olsada telefon fyatına göre alınmaya deger. Motorola X phonu durdukyere hemen cıkarmazsa yerinide korumaya devam edecektir. Hayırlı olsun diyelim

dominant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 2 gün önce aldım telefonu elimden düşmüyor doğal olarak (:
Kesinlikle almalısın,pişman olmayacaksın.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hayırlı olsun çok güzel bir telefon s3 ün yerine tercih etmen doğru olmuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben aldım ve pişmanım, Turkcell'den 24 ay kontratlı aldım. Sorunum şu şekilde, her hangi bir kişiyi aradığımda aradığım kişi görüşme esnasında ise her telefonda olan meşgul sesi ve ekran görseli bu telefonda yok. Bu nedenle bende aldımyere, Turkcell'e gittim durumu anlattım telefonu teknik servisinde inceledik teknikerlerde çok şaşırdı. Servis ağı İstanbul'da servise gönderdik servisde yazılımını silip yeniden yükleyerek gönderdiler. Bu gün elime geçti Turkcell'in servisinde telefonu kontrol ettik aynı sorun hala devam ediyor, tekrar bugün gönderdik.
Bu 2 oldu, 2 kere daha giderse tütketici mahkemesi kararı ile para iadesi talep etme hakkım doğuyor.
Bu telefondan 2 tane aldık arkadaşımda kullanıyor aynı sorun ondada var.

Nokia 1112i sonsuza kadar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede donma olayı yasandı bu ikinci servıse gıdısı telefonun lg nexsus cok kotu bı telefon çok pişmanım hiç tavsıye etmıyorum türkcelde arkanızda olmuyor topu kvk lg bayılerıne atıyor madurum bu konuda suan hala telefon servıste..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki ürünün şarjı ne kadar gidiyor ben de aldım fakat geri gönderdm şarjı kullanmadgm halde 2 gunde bıtıyor ve google earth da dolaşırken donuyor bataryası da dahili oldugu ıcın sarjı bıtene kadar o sekılde kalıyordu :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:Cihazı aldım kullanıyorum fakat cihazın kamerası gerçekten çok kötü ayrıca ses kaliteside düşük,internet kullanımı fena değil ama bu paranın cihazı kesinlikle değiL 2 elden satıp samsung alacam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaslar kargoyla tvden n4 telefon aldım zıl sesı yapıyorum aramalarda ses calmıyor:( mp3 acıyorum ses cıkmıyor daha 1 gun oldu alalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kulanıcı deılsınız bı kere ben 3 aydır kullanıyorum hıc bır sorun yokk ! zıl sesı yapmanız ıcın muzıgı rıngtones a atmanız lazım ! ayrıca telefon mesgul sesı vermez beynınızı sıkıyımm aradıgınız kısı su anda mesgul lutfen beklemede kalın der ! nexus 4 mu aldınız yoksa bız baska telefonmu kullanıyoruz arkadaslar bu telefon saf androıt ve androıt olarak donanımı en akıcı telefon tek bır defa kasma takılma yapsın duvara carparımm ve ıdda ederım en ıyı ıphone telefonundan daha akıcı bana gore ! ınternette de gayet hızlı ! donanımsal yazılımsal hatalar fabrıkalardan kaynaklanır buna sanssızlık denır ! ovdugunuz samsung bugun en dayanıksız telefon ! kotulemıorum ama s3 ten cok daha ıyı bır telefon ve su an en ıyı dıye sıralasak 4. sırada yer alıyor ! garantılı alın ve fabrıka hatası donma kamera bozuklugu hoparor sıkıntısı varsa garantıye verın ! ayrıca google muthıs onem verıyor bu telefona ! ;) ıı geceler

EpicZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan böyle film izle me uygulamaları kullanabilirsin bu açıdan çok güzel telefon

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bende yakında kısmetse Nexus 4 almayı dusunuyorum. Yukardakı yorumların hepsını tek tek okudum, alacaklara tavsıyem aynı donanımdakı rakıplerıyle kıyaslayıp ucuz gelıyorsa ne bıleyım saf olur hızlı olur vs sebeplerden almayı dusunuyorsanız almayın derım çünku nexusların amacı farklı oldugu ıcın muhtemelen pısman olur sıkılırsınız. Herkesın bıldıgı gıbı saf androıd var pekı nedir bu saf androıd? Diger telefonlardakı kamera uygulamaları, şekıllı muzık calarlar, albumler vs olmaz, arayuzu cok ayrıntılı detaylı degıldır, en basıt örnek vereyım pil seviyesını gösteren yúzde bıle yoktur. Yanı nexus ıyıdır ama androıdten pek anlamıyorsanız, rom mod vs ugrasmak ıstemıyorsanız sızı memnun etmeyecektır. Ama androıdten anlıyor, son surumu ılk denemek takıp etmek ıstıyorsanız, saydıgım ırılı ufaklı eksıklıklerı ben modifikasyonlarla hallederım dıyorsanız nexus sızı pısman etmez. Arkadasların saydıkları sorunlar eksıklerin hemen hepsı kolayca çözulebılır seyler.
Iyı forumlar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Malzeme kalitesi berbat

Evet malesef nexus 4 ün en buyuk sorunlarındam bırı bencede bu, özellıkle acma kapama tusu ve arka kapagı cok sıkayet alıyor. Ama bence 900 lıralara dustugu ıcın gunumuzde bunlar kabul edılebılır seyler. BENCE

Nexus5 4un ustune cok buyuk yenılık koyamamasına ragmen kalıte olarak daha alınabılır ama o da daha bır yıl alınabılır fıyatlara ınmez, 1300 lıraya g2 alınır her turlu.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş telefonu aylar önce aldı siz neyin peşindesiniz :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Eleman aldı dıye kımse almayacakmı, son nexus 4 satıldı haberımız mı yok:P