Bu zamanda nexus 4 alınır mı?

ayazs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi nexus 4 hakkında bir konu ben konu açtığımda bana nexus 4 al dediler ama benim aklımda s4 zoom s4 active s3 var belki nokia lumia ailesinede bakarım bide bana dedilerki nexus 4 ün kutusundan kulaklık çıkmıyor sizce bu devirde nexus 4 alınırmı yoksa 5 mi bekliyim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sana bisey soyleyeyim snap 800 lu telefonlar gelecek çok yakinda onlari bekle :)

leader00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 alma bence çok problemli diyolar cok ısınıyormuş bunun gibi sorunlar var bence Sony xperia Sp ye bir bak s3 ve nexus 4 ten daha iyi testlerde ayrıca tasarımı da çok daha iyi ..

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İos'da iPhone . Android'de Nexus 4 . Androidli telefonlar arasında en hızlı ve en stabil olan telefon . Güncelleme en erken Nexus 4 gelir . Butun androidli telefonlar 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi kullanırken Nexus 4 4.2 Plus + Jelly Bean kullanmaktadır. Özellikleri ve stabilliği ile yapmacağınız şey yoktur.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nexus 4 ün hafızası en fazla 16 gb ve hafıza kartı takılmıyo bence cok yetersiz ve kamerasıda cok iyi degil

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer androidden anlıyosan nexus 4 al çok stabil ve müthiş bi ekran kalitesi var s3e göre tabi piksellere dikkat ediosan ama bazı arkadaşlar demiş sony xperia sp diye o da çok müthiş bi telefon hem de ucuz bir de ona bak

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ekran senin için önemliyse IPS ekranı için bile alınır. Şahsen AMOLED ekranları hiç sevmiyorum. Piksel sayıyorsun resmen.

Mevcut işlemci, ram ve grafik kartı halen üst seviyede ve en ufak bir takılma dahi yok. Bir de multimedia telefonu olarak üretilmediği için müzik ve kamera konusunda orta kalitede. Ancak video çekimi tatmin edici. Güzel bir kulaklık ve müzik çalar ile keyifli bir şekilde müzik dinleyebilirsin.

Saf Android sayesinde oldukça hızlı ve stabil. Bir çoğu arka planda çalışan uygulama olmak üzere 100 e yakın uygulama ve oyun yüklü telefonumda. 500-600 mb civarında ram kullanıyor ve takılma olmaksızın kullanıyorum.

Yekpare kasa sayesinde şık bir görünümü var ayrıca çift taraflı gorilla 2 cam ile kaplı.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ekran senin için önemliyse IPS ekranı için bile alınır. Şahsen AMOLED ekranları hiç sevmiyorum. Piksel sayıyorsun resmen.

Mevcut işlemci, ram ve grafik kartı halen üst seviyede ve en ufak bir takılma dahi yok. Bir de multimedia telefonu olarak üretilmediği için müzik ve kamera konusunda orta kalitede. Ancak video çekimi tatmin edici. Güzel bir kulaklık ve müzik çalar ile keyifli bir şekilde müzik dinleyebilirsin.

Saf Android sayesinde oldukça hızlı ve stabil. Bir çoğu arka planda çalışan uygulama olmak üzere 100 e yakın uygulama ve oyun yüklü telefonumda. 500-600 mb civarında ram kullanıyor ve takılma olmaksızın kullanıyorum.

Yekpare kasa sayesinde şık bir görünümü var ayrıca çift taraflı gorilla 2 cam ile kaplı.
+2013

arka tarafın da gorilla glass 2 olduğundan emin değildim ama öğrendim sayende, teşekkürler :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ben s4 te pixel sayamıyorum şahsen gösterebilecek varsa buyursun

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
ben s4 te pixel sayamıyorum şahsen gösterebilecek varsa buyursun

Zaten S4 ün ekranı AMOLED değil PHOLED. Güya FULL HD ama yine de beğenmedim ben. Renkleri abartılı canlı. Gerçek renk istiyorsan IPS üstüne tanımam.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Doğru diyorsun.Az önce eklemeyi unuttum. Optimus G Pro IPS konusunda 1 numara. Apple de retina adıyla kullanıyor IPS ekranı.

Cihazı (OG Pro) elime alma imkanı bulamadım o yüzden One ile kıyaslayamıyorum ancak One'ın iyi renk veren S-LCD3'ü en yüksek parlaklıkta renkleri patlatıyor. Hafif AMOLED esintisi geliyor renklere, özellikle WhatsApp'in yeşil ikonunda bariz şekilde belli oluyor. Bir de S-LCD ekranlar IPS diye biliyorum ben. :)

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=352446]ayazs[/MENTION]
Bence kesinlikle almamalısın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende nexus 4 ile sony xperia sp arasında kaldım şahsen nexus 4 ün google güvencesi cezbetmiyor değil ama sony nin ekran kalitesi vb de cok hos bu iki telefon arasnda kaldm sonuc olarak sony xperia sp deki 2 cekirdek sorun yaratırmı sizce

kamer11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle 2 çekirdek sorun yaratmaz arkadaşım ben xperia spyi 1 haftadır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum zaten 1.7 GHz işlemciye farkını ortaya koyuyor. Batarya ömrü de bir başka güzelliği.

ayazs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya sabah dayım geldi elinde htc tel vardı çk güzeldi ben telefo nalıcak olsam
s4 active
htc one ve one x +
iphone 4s
nexus 4
teelfonlar bunla rbu telefonları kullanan arkadaşlar yadım edebilirler mi?

gysddn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ben nexus 4 almayı düşünüyorum gerçekten başarılı bir telefon hem güncelleme için şirketi beklemene gerek yok xperia sp'de çok güzel bir telefon ama ön kamerası biraz düşük yoksa oda çok güzel fakat benim tercihim nexus 4 :thumbup1: :thumbup1: telefon alınca zaten hangi özellikleri arıyorsan ona bakacaksın gerisi boş mesala s4 ile yapabileceklerini s3 ilede yaparsın ha kamera diyorsan olur ama yok 8 çekirdek yok ram bunlar sana yetiyorsa fazla para vermenin bi anlamı yok bence önce bi düşün bana ne lazım diye sonra karar ver 2 yıldır c3 kullanıyorum ve emin ol verdiğim paraya değdi ve gerçekten çok iyi bir telefon ama artık işte bende akıllı telefon almayı düşünüyorum :thumbup:

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Piyasadaki 2 gb li telefonların en ucuzu ve fiyatına göre en performanslı cihazıdır Nexus 4. Kullanıyorum öneririm.

ayazs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia ya fazla ilgim yok bide nexus 4 çizilmelere karşı yadanıklımı biraz sakarım da

enterneoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
parasını kesinlikle hakeden bir cihaz ve güncelleme desteği iyi kastığı oyun filende yok şu ana kadar alınır

galadrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 ekranı HD olmadığı ve pure android kullandığı için piyasadaki en hızlı cihaz. Kamerası bahsedildiği kadar kötü değil ancak bazen (mesela düşük ışıkta) çok kötü sonuçlar verebiliyor. Telefon ısınıyor ve cam yüzey bunu hissetmenize neden oluyor. Sarj konusunda da tatmin edici değil.

Ancak şunu söyleyeyim bu telefon kesinlikle s3 vb telefonlarla karşılaştırılacak bir telefon değil. Arada ciddi anlamda hız farkı var. Ayrıca tasarım olarak kalitesini belli eden bir ürün.

Parasal açıdan bir problemin yoksa HTC One( hatta mümkünse google edition) tavsiye ederim. Onun dışında androiddeki en iyi seçenek nexus 4 bence. Ha s4te olabilir ama sadece google edition'ı. Touchwiz kullanılacak arayüz değil.

Ayrıca sony güncelleme konusunda sabıkalı bir firma. O yüzden Xperia SP tavsiye etmiyorum. Sonuçta amiral gemisi değil.

Edit: unutmadan çizilmeleri sormuşsun. Jelatin kullanmak zorundasın ön ve arka içinde. Ben arkada kullanmadım çatır çatır çizildi. Gorilla glass olayına hiç güven olmuyor.

Edit 2: S4 Zoom gibi kamera özellikleri iyi bir telefon mu istiyorsun? S4 Activedeki su geçirmezlik senin için önemli mi? Windows 8 mi android mi? Ne istediğini hiç bilmiyor gibisin. Önce buna karar ver. Nexus pek ne istediğini bilmeyen kullanıcıya hitap eden bir telefon değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nexus 4 zaten ön ve arkada jelatinle geliyor çıkarmazsın olur biter :) ısınma içinde matrix kernel yükleyince bitiyor ısınma

ayazs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android işletim sistemli olsun istiyorum kamerası iyi olsun çizilmelere karşı dayanıklı olsun peki iphone 4s i önerirmisiniz ? nexus 4 alınır mı alınmazmı onu söyleyin

citykhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nexusun kamerası sıradan hafızası 16 gb kart takamıyorsun. Radyosu yok. tegra işlemcili. Bence s3 al.
Ama oyun oynıycam, telim hızlı akıcı olsun , hafıza önemli değil idare edeyim diyorsan nexus alabilirsin. Kamera konusunda s3 tatminkardır.performans olarak ta sana yeter.