Bu tip arkaplan resimini nerden bulabilirim

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar bu resime yakın yada bunun türünde resimleri bulabileceğim bildiğiniz bir site varmı yada aratsam hangiisimle aratmamgerekir şimdiden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim

LMPam.jpg

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Forumun arama kısmına wallpaper yaz, bak neler bulursun?
Arkadaşın değindiği gibi, o web sitelerinin Abstract bağlantılarını incele.
Örnek : desktopnexus.com

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
arkadaşlar bu resime yakın yada bunun türünde resimleri bulabileceğim bildiğiniz bir site varmı yada aratsam hangiisimle aratmamgerekir şimdiden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim

bortu3 arkadaşında dediği gibi bu tarz resimler genelde abstract olarak adlandırılıyor ve çoğu duvarkağıdı sitesinde bulabilirsin ancak bana sorarsan ilk olarak deviantART'a bakmanı öneririm ister abstract olsun ister diğerleri bu sitede çok güzel duvarkağıtları mevcut.
Ek olarak bu tarz resimler fazla detay gerektirmediği için kendinde yapabilirsin.

Vladstudio
Vladstudio-2
deviantART

etimoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunlar vektörel çalışmalar. vector background diye araştırabilirsin.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Çok güzel resimler buldum bende burdan :) teşekkürler :D faydalanmış olduk :D

RealHappiness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu görsellerde aratma işlemi süper bişey ya çok işe yarıyor. bir gün arkadaş bilgisayarından bir resim gösterdi. bir yerden bulmuş aylardır saklıyormuş resmin adıda "güzel kız.jpg" yapmış :) neyse, dedi şu kız gibi bi sevgilim olsun isterim hayallerimdeki kişi gibi şeyler söyledi ve arkasından ama bilmiyorum kimdir nedir ünlümüdür şarkıcımıdır dedi. e kolayı var gel dedim google görsellerde arattık binlerce fotografı cıktı dolayısıyla ismini cisminide öğrendik parfum filminde oynayan kızmış çocuk allah razı olsun diye diye bi hal oldu :)