Bu saatten sonra Blackberry telefon alınır mı?

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler yorumlarınız için de benim telefon işi yaş oldu. Sanırım bir sene daha bekleyip hem de para biriktirip daha da işe yarar bir telefon almayı düşünüyorum. Blackberry10 işletim sistemine sahip hiçbir telefon kullanmadım ama eski işletim sistemi gerçekten vasat ve donmalar aşırı fazla. Benim gözüm bu aralar hep lumia serisine kayıyor. Bakalım, wp8'in gelişimi ve nokia'nın aletlerinin seviyesi daha da netleştirecek bu durumu. Nerden baksak 1 senem daha var. :) Ama benim alacağım telefondan beklentim yüksek. Kamera, ses, internet... Oyun pek önemli değil ama donanım müsaitse birkaç basit oyun oynarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş siz nerde yasıyosunuz hayırdır blackberry batıyor die haberlerden dolayı verip veriştiriyorsunuz blackberry iş adamı telefonu o kadar cokda hızlı kullanmayı bilmiyorsunuz aslanlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siz Blackberry nin app world ünde çok az uygulama var diyosunuz . Ancak çocuk değilseniz ve oyun oynamicaksanız blackberry alın derim cure 9360 bold 9700 olabilir. facebook var twitter var instagram var . Çok hızlı yazışıyorsunuz . Bence 2015 e kadar blackberry alınabilir. Bu arada çok kasıyo demişsiniz bu kullanıma bağlı facebook müzik mesaj internet kullanırsanız kasma olmaz. Blackberry bu kadar kötü demişsiniz ama bence haksızsınız .

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence alınmaz bir ayağı iflasta zaten sony almalısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
blackberry den uzak dur eğer 600 civarı istiosan general mobile discovery al 1000 tl civarı alabiliyosan lg optimus g al sp filan hikaye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaklaşık iki yıldır blackberry bold kullanıyorum bu kötüleyici yorumları okuyunca acaba benim kullandığım ile yorum yapılan balckberry farklı mı diye düşündüm. bilgisayarla kolay bağlanıp senkronize oluyor yedeklemesi güvenli .klavyeli kullanımı çok kolay blackberry diğer işletim sistemlerine göre sınırlı uygulaması var ama zaten telefon olarak amacı belli mesajlaşma internet kullanımı için çok rahat oyun oynamak gibi bir isteğiniz yoksa blackberry batarya süresi olarak en iyilerden biri ee zaten tüm android ve apple gibi sürekli oyun oynamak için kullanılacak bir telefon değil blackberry kullanmadan blackberry i tanımanız mümkün olmuyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş siz nerde yasıyosunuz hayırdır blackberry batıyor die haberlerden dolayı verip veriştiriyorsunuz blackberry iş adamı telefonu o kadar cokda hızlı kullanmayı bilmiyorsunuz aslanlar

Ben de iş adamı telefonu diye aldım ama hata yaptığımı anladım.
Tek avantajı 9-10 farklı mail adresinden mailleri otomatik alması ve klavyesi.
Bendeki 9800 modeli ve mail yazmak dışında hiç bir işe yaramıyor telefon.
- Ağır (gram olarak çok ağır).
- Çok donma yapıyor ve çok yavaş
- Sarjı 24 saat zor dayanıyor
- Konuşurken kulak ekrana değince görüşme kesiliyor
- Telefon kapasitesi çok zayıf 3-4 uygulama yükledikten sonra kasıyor ve uygulama sil diye uyarı veriyor.
- Belki telefonun sorunu değil ancak kayıtlı e-mailler ve SMS ler kendi kendine siliniyor (operator den de kaynaklanabilir bilemiyorum)
- 2 Yıldır kullanmaktayım ve dün batarya aldım 75 TL (satan bayi orijinal batarya dedi). Bu arada batarya ya bu kadar para vermemin sebebi hiç bir yerde batarya bulunmuyor.

9800 BB yi kötülemek için yazmadım sadece kendi tecrübelerimi yazıyorum ancak bundan sonra BB yi zor alırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BlackBerry Bold 9700 kullanıyorum çok da memnunum. Kutusu açılmamış bir 9700 üm daha var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 9800 torch almayı düşünüyodum 2 el fiyatları gayet iyiii ama bi bilene sormak lazımmm:confused1::confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
blackberry 10 işletim sistemine sahip olmayan blackberry modellerini ayrı tutmak lazım .zaten güncel modeller değilller. tam dokunmatik olan z30 modeli, klavyeli kullanmak isterseniz passport modeli gerçekten muazzam telefonlar.ama yinede uygulama açısından beklentiniz bir iphone kullanıcısı kadar olmasın.zira android uygulamaları apk olarak kurulabiliyor ama uygulama kalitesi açısından bir ios değil.iletişim odaklı bir kullanımda ise geçekten telefonun ahize sesi olsun mail özellikleri ve bütün iletişim uzuvlarını tek çatı altında toplayan hub özelliği olsun alternatifsiz.