Bu saatte seni uyutmayan şeyi anlatabilirsiniz veya itiraf edebilirsiniz

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Allah kolaylık versin reis inşallah emeğinin karşılığını çok güzel yerlere gelerek alırsın ?
Neredeee asgari ücret bile almıyorum şuan... sigorta da yok. Para beğenme lüksüm de yok. İş bulduğuma şükrediyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aga be yemin ederim şu konular için bende çok uykusuz kaldım ama en sonunda deydi :) kral sana tavsiye verim baban ne derse yap hatta demezse bile sen söyle babacim şuna ihtiyacjn var mı buna ihtiyacın var mı zamanla alıştıra alıştıra söyleyip alırsın diye düşünüyorum Allah inşallah gonlune göre verir ☺
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman aman hiç bulaşma sabır oyunu en az 2 yılın var başlarsan sağlam olman için normalde oynamam ama işte korona sağolsun işsiz kaldık takılıyoruz arkadaşla 4 yıl önce bıraktıydık oyunu bizim zamanımızda başlayıp bırakmayanlar kral oldular ?
Böyle diyince daha bi merak ettim reis msnsjamananajamjs
[/QUOTE]
Eğer yüklersen server olarak globali seç yeni server orası 100.000 de oyun parası veriyo daha çabuk gelişiyorsun oraya da dalgasına 2 hesap açtım zevkine takılıyorum nickini buraya yazarsan oyunda beraber oynarız ?

Reaksiyon puanı
3,029

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Onunla konuştuğum için uyumuyordum, şimdi ise uyumaya gidiyorum.
Ben de onun la konuştuğum için uyumadım ilk defa ona iyi geceler derken r yi uzatmadim vve ay emojisi koymadım ama o r yi uzattı ondan uzaklaşmak istiyorum bu da bı adimdi :)

Böyle diyince daha bi merak ettim reis msnsjamananajamjs
Eğer yüklersen server olarak globali seç yeni server orası 100.000 de oyun parası veriyo daha çabuk gelişiyorsun oraya da dalgasına 2 hesap açtım zevkine takılıyorum nickini buraya yazarsan oyunda beraber oynarız ?
[/QUOTE]
Tamam kral yarın sana yazicam

Neredeee asgari ücret bile almıyorum şuan... sigorta da yok. Para beğenme lüksüm de yok. İş bulduğuma şükrediyorum.
Ne zaman darda kalırsam Allah'a sığınırım o bana hep bı yol gösterir aynı şeyi sende yap bizden daha kötüler de var binlerce şükürler olsun

XxxJabbarTR

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bende fitnessda sırt kasımi hissedemedigim icin uyuyamiyorum ?